default-image

"Τελειώνει" με ντέρμπι απόψε ο τέταρτος όμιλος

Ποδόσφαιρο
"Τελειώνει" με ντέρμπι απόψε ο τέταρτος όμιλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία αγωνιστική και στον Δ΄ όμιλο του Euro απόψε, με τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 22.00 και να φέρουν αντιμέτωπες Κροατία-Ισπανία (ΕΤ1) και Τσεχία-Τουρκία (ΕΤ2).

Tα μάτια στο παιχνίδι των «χρβάτσκι» με τους «φούριας ρόχας» εκτός από τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Matmut Atlantique» στο Μπορντό θα είναι στραμμένα και στις εξέδρες, αφού οι Κροάτες οπαδοί έχουν προκαλέσει προβλήματα στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της χώρας τους και βρίσκονται υπό επιτήρηση από την UEFA.

Ισπανία και Κροατία χρειάζονται έναν βαθμό από το παιχνίδι της Τρίτης. Ούτε οι Ισπανοί, όμως, ήταν άμεμπτοι, σε ένα τουρνουά που έχει δει πολλά περιστατικά κακής συμπεριφοράς.

Τρεις από τους οπαδούς της Ισπανίας συνελήφθησαν στη Νίκαια για ανάρτηση πανό με περιεχόμενο που παρέπεμπε σε νεοναζί και άλλοι τρεις στην προσπάθειά τους να περάσουν φωτοβολίδες στο γήπεδο πριν από τον αγώνα εναντίον της Τουρκίας.

Πιθανές συνθέσεις:

Κροατία: (4-1-4-1): Σούμπασιτς - Σρνα, Τσόρλουκα, Βίντα, Στρίνιτς - Κόβασιτς - Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Μπάντελι, Πέρισιτς - Κάλινιτς

Ισπανία: (4-1-4-1): Ντε Χέα - Μπεγερίν, Πικέ, Ράμος, Αθπιλικουέτα - Μπουσκέτς - Κόκε, Τιάγκο, Ινιέστα, Πέδρο - Αντούριθ

Στο άλλο παιχνίδι θα συναντηθούν στο «Stade Bollaert-Delelis» της Λανς η Τσεχία και η Τουρκία. Η Τουρκία μετρά ήδη δύο ήττες και είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στους «16» ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων, αλλά ο αμυντικός της, Γκοκχάν Γκονούλ, πιστεύει ότι έχουν ακόμα μια ευκαιρία, εφόσον μπορέσουν να νικήσουν.

Οι Τσέχοι, πάντως, είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά την ανατροπή του σκορ στον αγώνα με την Κροατία, όπου είχαν βρεθεί να χάνουν με 0-2. Εκτός από το να σκοράρει ωστόσο το πρώτο γκολ στο τουρνουά, η Τουρκία θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί, ενώ νίκη της αντίπαλης ομάδας θα στείλει την Τσεχία στους τέσσερις βαθμούς και σε μια καλή θέση για να διεκδικήσει είσοδο στους «16».

Πιθανές συνθέσεις:

Τσεχία:Τσεχ - Λιμπέρσκι, Χούμπνικ, Σίβοκ, Καντεράμπεκ - Ντάριντα, Πλάσιλ - Κρέιτσι, Κόλαρ, Ντότσκαλ - Νέτσιντ

Τουρκία: Μπαμπατσάν - Γκονούλ, Τοπάλ, Μπαλτά, Ερκίν - Τουφάν, Ινάν, Οζιακούπ - Τσαλχάνογλου, Αρντά Τουράν, Μπουράκ Γιλμάζ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News