default-image

Ανακοίνωση του ΟΦΗ για τη "μεταγραφολογία"

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση του ΟΦΗ για τη "μεταγραφολογία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Εργοτέλη για την απόκτηση του Νίκου Κατσικοκέρη, το όνομα του οποίου είχε αναφερθεί πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες ως "στόχος του ΟΦΗ" υπήρξε "ομιλίτικη αντίδραση" για τη μεταγραφολογία των ημερών (αφήνει να εννοηθεί πως αναφέρεται στο θέμα Κατσικοκέρη). Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε πως μέχρι και χθες το βράδυ οι άνθρωποι του ΟΦΗ και παραδέχονταν πως "είχε γίνει επαφή με τον Κατσικοκέρη" και επιβεβαίωναν πως "ήταν μεταγραφικός στόχος", έστω και αν σημείωναν πως "δεν ήταν στους βασικούς"...

Η σημερινή ανακοίνωση του ΟΦΗ σε ύφος που μέχρι τώρα δεν έχουμε συνηθίσει αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή ονόματα δήθεν υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του ΟΦΗ, τα οποία εμφανίζονται ως τελειωμέν, δίχως καν να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά και άλλα ζητήματα που αφορούν την ομάδα μας και έχουν δεί το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, η διοίκηση του ΟΦΗ τονίζει, ότι δεν είναι διατεθειμένη να βγάζει κάθε μέρα ανακοινώσεις διάψευσης.

Πιθανόν να βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να το κάνει κάποια στιγμή, ωστόσο, σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, όπου χτίζεται η ομάδα της νέας αγωνιστικής χρονιάς, τα ζητήματα που μας απασχολούν, είναι πιο σοβαρά.

H διοίκηση του ΟΦΗ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να είναι προσεκτικός και επιφυλακτικός απέναντι σε δημοσιεύματα, που αποπροσανατολίζουν και προκαλούν σύγχυση, χωρίς δική μας ευθύνη.

Για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών, η διοίκηση του ΟΦΗ προτρέπει τους φιλάθλους να ενημερώνονται για τα διοικητικα και μεταγραφικά ζητήματα, απο την επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr μέσα απο την οποία γίνονται γνωστές οι πραγματικές ενέργειες που γίνονται αυτήν την εποχή και οι οποίες ανακοινώνονται, όταν έχουν ολοκληρωθεί.

Σε αυτήν την εποχή υψηλών θερμοκρασιών και άλλων κινδύνων, η διοίκηση του ΟΦΗ, καλεί τον κόσμο της ομάδας να είναι ψύχραιμος και να δείξει εμπιστοσύνη στην διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, στον σχεδιασμό που είναι σε εξέλιξη,  ο οποίος, είναι προς την κατεύθυνση, για ένα ΟΦΗ πιο δυνατό, όπως ακριβώς τον ονειρευόμαστε».

Υ.Γ. Προσοχή! Η ανακοίνωση δεν έχει να κάνει με θέματα ελευθεροτυπίας! Μακριά από εμάς όλα αυτά.  Για αυτό και δεν διαψεύδουμε συγκεκριμένα μέσα τόσο καιρό. Αλλά και η υπομονή έχει και τα όρια της. Ακόμη, η  ανακοίνωση δεν απευθύνεται -ασφαλώς- σε όλα τα Μέσα, αλλά μόνο σε εκείνα που το τελευταίο διάστημα "ανακαλύπτουν" θέματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και δημιουργούν συγχύσεις και εντυπώσεις στον κόσμο του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News