default-image

Μπίκας κοινής αποδοχής για αρχιδιαιτητής

Ποδόσφαιρο
Μπίκας κοινής αποδοχής για αρχιδιαιτητής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την κίνηση των δώδεκα ΠΑΕ και την υποστήριξη από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για αλλαγές στο χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικότερα της διαιτησίας, με την απειλή πως αν αυτές δεν προχωρήσουν δεν μπορεί να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα, φαίνεται πως εξασφαλίστηκε συναίνεση για τον αρχιδιαιτητή.

Τόσο οι δώδεκα ΠΑΕ, όσο και οι τέσσερις μεγάλοι, φέρονται να συμφώνησαν να προτείνουν ως νέο επικεφαλής της ΚΕΔ και πρόσωπο κοινής αποδοχής τον Γιώργο Μπίκα. Ο Χρήστος Πανόπουλος και ο Γιώργος Σπανός είναι αυτοί που κατά πληροφορίες έκαναν τις επαφές με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εξασφαλίζοντας τη σύμφωνη γνώμη τους για τον πρώην διαιτητή, που ήταν στην ίδια θέση από το 2001 μέχρι το 2004.

Εξάλλου, σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός πρόκειται ίσως ακόμη και μέσα στη μέρα να καταθέσει πρόταση για αλλαγές προσώπων κι όχι μόνο στην ΚΕΔ. Στο «τριφύλλι» θεωρούν πως μέχρι τις εκλογές στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο κι από τη στιγμή που νωρίτερα θα αρχίσει η νέα σεζόν, είναι αναγκαίες κάποιες σημαντικές αλλαγές για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News