default-image

Παραίτηση Γιαννουλάκη με μύδρους κατά Βούρβαχη!

Ποδόσφαιρο
Παραίτηση Γιαννουλάκη με μύδρους κατά Βούρβαχη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξέλιξη βόμβα σημειώθηκε στην ΕΠΣ Χανίων, με τον κ. Γιάννη Γιαννουλάκη, επί χρόνια στέλεχος της Ένωσης και στενό συνεργάτη του Βούρβαχη, να υποβάλλει την παραίτησή του με μύδρους (!) κατά του προέδρου και να πρόσκεινται πλέον στο πλευρό του Στέλιου Βαρουξάκη!

Στην επιστολή παραίτησης του, ο κ. Γιαννουλάκης επικαλείται τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» για τις μεθοδεύσεις του κ. Βούρβαχη ενόψει εκλογών, κατηγορώντας τον ότι «με αθέμιτο και άδικο τρόπο προσπαθεί να επιβάλλει την προεδρεία του και να κρατηθεί στη καρέκλα του μέσω αλλαγών στο καταστατικό της Ε.Π.Σ.Χανίων».

Τονίζει ότι απογοητευμένος δεν μπορεί πλέον να ακολουθήσει την παράταξη Βούρβαχη, ανακοινώνει την παραίτησή του και δηλώνει την στήριξή του στον Στέλιο Βαρουξάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει «εκ των κορυφαίων σε ήθος και προσφορά παράγοντα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση παραίτησης Γιαννουλάκη από το συνδυασμό του κ. Βούρβαχη:

«Πέρασαν δώδεκα χρόνια από τη μέρα που πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο πλευρό του Γιώργου Βούρβαχη. Περάσαμε πολλές όμορφες και άσχημες στιγμές, εύκολες και δύσκολες. Αλλά πάντα σε όλα αυτά τα χρόνια είχα οδηγό το ποδόσφαιρο, το ευ αγωνίζεσθε και πάνω από όλα τον ερασιτέχνη παράγοντα, νιώθοντας ότι μετά από τόσα χρόνια μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια και να πω ότι έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου για να κάνουμε το Χανιώτικο ποδόσφαιρο λίγο καλύτερο. Σήμερα όμως και μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και τις μεθοδεύσεις ντροπής τον αθέμιτο και άδικο τρόπο που προσπαθεί να επιβάλλει την προεδρεία του και να κρατηθεί στη καρέκλα του μέσω αλλαγών στο καταστατικό της Ε.Π.Σ.Χανίων ο κύριος Βούρβαχης, αποκλείοντας τον κάθε αγνό παράγοντα, με φωτογραφικές καταστατικές αλλαγές από το να έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος και αναγκάζοντας τον να είναι κάτοχος πτυχίου Α.Ε.Ι, ενώ παράλληλα αποκλείει αξιόλογα και ηθικά παραγοντικά στελέχη όπως τον Αντώνη Κουκλάκη (αλήθεια κύριε Βούρβαχη γνώση από ποδόσφαιρο έχουν μόνο οι πτυχιούχοι πανεπιστημίου και οι γιατροί;).

Απογοητευμένος  λοιπόν νιώθω ότι πλέον δε μπορώ να ακολουθήσω αυτή την παράταξη και αυτές τις ιδέες και να συμμετέχω σε κάτι που δεν εκφράζει ούτε εμένα αλλά ούτε το πλήθος των παραγόντων που καθημερινά συναντώ. Έτσι αναλογιζόμενος ότι έχω να δώσω ακόμα πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο και στον ερασιτέχνη παράγοντα, ανακοινώνω την παραίτηση μου από την ομάδα συμβούλων του Γιώργου Βούρβαχη και δηλώνω τη στήριξη μου στον εκ των κορυφαίων σε ήθος και προσφορά παράγοντα και υποψήφιο πρόεδρο στις προσεχείς εκλογές της Ε.Π.Σ.Χανίων Στέλιο Βαρουξάκη και στους συνεργάτες του που δείχνει μοναδική λύση για να πάει το Χανιώτικο ποδόσφαιρο μπροστά. Τέλος να σημειώσω ότι δεν διεκδικώ ουδεμία διοικητική θέση απλά θα παραμείνω ένα απλός στρατιώτης στη προσπάθεια για τη βελτίωση του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Μετά τιμής

Γιάννης Γιαννουλάκης»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News