default-image

Εκπαιδεύουν Ρωσίδες χούλιγκανς για το Μουντιάλ

Ποδόσφαιρο
Εκπαιδεύουν Ρωσίδες χούλιγκανς για το Μουντιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικές εικόνες από τα βουνά της Ρωσίας, όπου δεκάδες κορίτσια μαθαίνουν να παίζουν ξύλο! Οι Ρώσοι χούλιγκανς, που τα έχουν σπάσει στο Euro της Γαλλίας, ετοιμάζουν ενισχύσεις εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί στη χώρα τους το 2018.

Εκπαιδεύονται λοιπόν, οι γυναίκες «Ultras» ώστε να σταθούν «στο ύψος των περιστάσεων» σε δύο χρόνια. Βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική Daily Mail δείχνει τις όμορφες - αλλά εξαιρετικά άγριες - νεαρές κοπέλες να ανταλλάζουν κλωτσιές και μπουνιές σε χιονισμένα βουνά κοντά στη Μόσχα. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι γυναικείες συμμορίες των χούλιγκαν στη Ρωσία δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις ανδρικές, αφού έχουν... αδίστακτα μέλη.

Η Βικτόρια, αρχηγός της συμμορίας Slavyanki και οπαδός της Σπαρτάκ Μόσχας, αναφέρει: «Είμαστε η πρώτη γυναικεία συμμορία, πρόκειται για δική μας πρωτοβουλία. Για μένα δεν είναι μόνο οι άνδρες που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Μπορούν και τα κορίτσια. Αγαπάμε τις ομάδες μας όπως οι άνδρες και αυτή η αγάπη, όπως και το μίσος για τους εχθρούς, μας οδήγησαν στη συμμορία. Η πρώτη μου επαφή ήταν μέσω των πολεμικών τεχνών. Στα social networks βλέπουμε συνεχώς άσχημα μηνύματα για εμάς, αλλά έξω στη ζωή όλοι σιωπούν. Στο μέλλον σκοπεύουμε να βρούμε όσους μας κατηγορούν και να τους τιμωρήσουμε».

Οι εντυπωσιακές, αλλά και σκληρές, καλλονές δηλώνουν πανέτοιμες να «υποδεχτούν τους ξένους» στη χώρα τους ενώ τονίζουν ότι για εκείνες είναι τόσο εύκολο να κατατροπώσουν έναν αντίπαλο «όσο και να μαγειρέψουν μια σούπα με παντζάρια».

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News