default-image

Πρέσινγκ στον Νεϊμάρ ακόμα και στις διακοπές του

Ποδόσφαιρο
Πρέσινγκ στον Νεϊμάρ ακόμα και στις διακοπές του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα που έφτασε πρόσφατα στα γραφεία της Μπαρτσελόνα ήταν σαφές. Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ έχουν στείλει ανθρώπους τους στη Βραζιλία, όπου συνεχίζει τις διακοπές του ο Νεϊμάρ μέχρι να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προκειμένου να τον πείσουν να πάρει μεταγραφή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Mundo Deportivo, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στείλει τον γνωστό ισραηλινό ατζέντη, Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν έχει προσπαθήσει να πείσει τον Νεϊμάρ να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ. Η Ρεάλ από τη δική της πλευρά έχει στείλει έναν άλλον ατζέντη, τον Βάγκνερ Ριμπέιρο, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και καιρό.

Όμως, πάντα σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος της Μπαρτσελόνα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία φέρεται διατεθειμένη να δώσει στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ τα διπλά χρήματα από αυτά που παίρνει στη Βαρκελώνη, ώστε να τον πάρει στο Παρίσι. Μάλιστα είχε στείλει ανθρώπους της στην Ίμπιζα, όπου έκανε το πρώτο μέρος των διακοπών του ο Νεϊμάρ για να κάνουν μια πρώτη συζήτηση μαζί του και να του προσφέρουν γην και ύδωρ. Εκτός από χρήματα, του εγγυώνται άκρως πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, μέγιστο promotion της φίρμας Νεϊμάρ, επικοινωνιακή υποστήριξη στην προσπάθειά του να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα κι αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, αποδύτήρια γεμάτα Βραζιλιάνους!

Η Μπαρτσελόνα θορυβήθηκε από αυτές τις πληροφορίες κι έστειλε κι αυτή άρον άρον άνθρωπό της στη Βραζιλία προκειμένου να έχει από κοντά τον παίκτη και τον πατέρα του. Διότι με αυτόν τον τελευταίο είχε συμφωνήσει προφορικά πριν από μερικούς μήνες για ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2022, ενώ παράλληλα ποντάρει και στην επιθυμία του ίδιου του Νεϊμάρ να συνεχίσει να φορά τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Όμως μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι δεδομένο. Και τώρα που πλάκωσαν οι μνηστήρες, μπορεί ο Νεϊμάρ να κλονιστεί. Το βέβαιο είναι ότι το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου και η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει προβλεφθεί σε αυτό ανέρχεται στα 190 εκ. Ευρώ. Όμως αυτά είναι χρήματα που μπορούν να διαθέσουν κολοσσοί όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ. Κι αυτό το ξέρουν στην Μπαρτσελόνα και ανησυχούν...

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News