Αθλητισμός

Ξανά στο προσκήνιο ο Μιλοσάβλιεφ για τον ΟΦΗ

Το μεταγραφικό… παζλ για το νέο ΟΦΗ έχει συγκεκριμένα κομμάτια και αρκετές εναλλακτικές λύσεις. Η επιτυχία μιας πιθανής προσθήκης δεν εξαρτάται μόνο από μία παράμετρο και στην ομάδα του Ηρακλείου δουλεύουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα.

Όλες οι επαφές γίνονται κατόπιν εισηγήσεων του Νίκου Νιόπλια, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την διαμόρφωση του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα που έρχεται στο προσκήνιο, είχε απασχολήσει τον ΟΦΗ και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο λόγος για τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ που προτάθηκε εκ νέου στην ομάδα του Ηρακλείου και η περίπτωση του εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Το δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε στην Σερβία με την Μπόρατς, όπου είχε 10 συμμετοχές και 2 τέρματα. Έτσι, βρήκε ξανά ρυθμό μετά το διάστημα που ήταν «ανενεργός» στον Λεβαδειακό, μετά από σχετική απόφαση των Βοιωτών.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής διαθέτει ποιότητα και θεωρείται μια εξαιρετική λύση σε επίπεδο Football League. Είναι πολύ γρήγορος και τεχνίτης, στοιχεία που αν αξιοποιηθούν σωστά είναι πολύτιμα.

Η φημολογία γύρω από το όνομα του και τον ΟΦΗ έγινε πιο έντονη μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ μένει να δούμε σε τι βαθμό θα προκύψει θέμα στο επόμενο διάστημα.

Πάντως, αυτή την περίοδο συνολικά οι μεταγραφικές συζητήσεις είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ μέχρι τα τέλη του μήνα εκτιμάται ότι τα έχουν γίνει οι πρώτες προσθήκες.

Σχόλια