default-image

Ιστορική νίκη Αλβανίας, 1-0 την Ρουμανία!

Ποδόσφαιρο
Ιστορική νίκη Αλβανίας, 1-0 την Ρουμανία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σαντίκου έγραψε ιστορία για την Αλβανία, καθώς σκοράροντας στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ρουμανία, χάρισε στην εθνική ομάδα της χώρας του την πρώτη νίκη σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης!

Το 1-0 της Αλβανίας επί της Ρουμανίας, φέρνει τους Αλβανούς στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου του EURO με 3 βαθμούς. Τώρα οι Αλβανοί πρέπει να περιμένουν και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομίλων για να γνωρίζουν αν θα περάσουν ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες στην φάση των "16".

Η ομάδα του Ντε Μπιάζι κατάφερε να κάνει το ιδανικό φινάλε στον όμιλο, χάρη στην πίστη και στο πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του στο γήπεδο.

Όσον αφορά τους Ρουμάνους, που είχαν δοκάρι στο 73' με τον Αντόνε, τερμάτισαν τέταρτοι στον όμιλο και αποκλείστηκαν, επιστρέφοντας πρόωρα στην πατρίδα τους...

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσάνου, Ματσέλ, Γκριγκόρε, Κίρικες, Σαπουνάρου, Χόμπαν, Πρεπελίτσα (46' Σανμαρτεάν), Στάντσιου, Στάνκου, Πόπα (68' Αντόνε), Άλιμπεκ (56' Τόρζε).

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Χισάι, Αγέτι, Μαβράι, Αγκόλι, Λίλα, Αμπράσι, Μπάσα (83' Τσάνα), Μπερίσα, Μεμουσάι, Λενιάνι (77' Ρόσι), Σαντίκου (58' Μπαλάι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News