default-image

Κυριακάκης: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Μ.Παπαματθαιάκη»

Ποδόσφαιρο
Κυριακάκης: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Μ.Παπαματθαιάκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη χρονιά που πέρασε στα Ζωνιανά και την προηγούμενη στον Κρουσώνα, ο Μανόλης Παπαματθαιάκης και ο συνεργάτης του προπονητής τερματοφυλάκων, Πέτρος Κυριακάκης, συνέθεσαν ένα δυνατό και επιτυχημένο δίδυμο στους πάγκους της Γ' Εθνικής.

Τώρα όμως οι δρόμοι τους θα χωρίσουν, καθώς παρότι ο κ. Παπαματθαιάκης ήθελε μαζί του τον Πέτρο Κυριακάκη στη Σαντορίνη, δεν θα μπορέσει να τον ακολουθήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Με δήλωσή του στο neakriti.gr, ο Πέτρος Κυριακάκης ευχαρίστησε θερμά τον Μαν. Παπαματθαιάκη για τα δύο χρόνια συνεργασίας τους, τονίζοντας ότι με τον τρόπο του, μέσα από τη σκέψη και τη μεθοδολογία του, έκανε το ποδόσφαιρο να δείχνει τόσο όμορφο!

Η δήλωση του Πέτρου Κυριακάκη:

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω το Μανόλη Παπαματθαιάκη για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα δύο χρόνια συνεργασίας μας. Να τον ευχαριστήσω γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να δω το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο. Τον τρόπο που το κάνει μέσα από τη σκέψη και τη μεθοδολογία του να δείχνει τόσο όμορφο. Δυστυχώς δε θα μπορέσω να τον ακολουθήσω στο νέο σταθμό της καριέρας του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τον ευχαριστώ από καρδιάς γιατί πέρα από συνεργασίες, δημιουργήθηκε και μια πολύ ισχυρή φιλία. Κι επειδή σ' αυτή τη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, εύχομαι στο μέλλον να σμίξουν ξανά οι δρόμοι μας σε μια νέα συνεργασία. Του εύχομαι καλή επιτυχία και να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους του.

Με εκτίμηση

Κυριακάκης Πέτρος»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News