default-image

Η οργάνωση δείχνει το μέλλον στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Η οργάνωση δείχνει το μέλλον στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ιδιαίτερα ενθαρρυντικό από την παραμονή του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, είναι η εγγυημένη δουλειά που θα γίνει με τη διοίκηση στον τομέα της οργάνωσης στη νέα ΠΑΕ.

Όλα τα άλλα, φαίνονται στον αγωνιστικό τομέα και εν πολλοίς μπορούν να θεωρηθούν, αυτονόητα. Η οργάνωση ωστόσο στους τομείς λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, που θα συνάδει αναγκαστικά και στα διοικητικά πρότυπα, μιας νεοσύστατης ΠΑΕ που θα απηχεί την αίγλη μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας, αποτελεί εγγύηση για το τώρα και για το αύριο.

Ζήσαμε άσχημες περιόδους στον ΟΦΗ από τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν στην ΠΑΕ που εξέπεσε. Ο αφέντης πρόεδρος, η διοίκηση που δεν κρατούσε πρακτικά, το ποδοσφαιρικό τμήμα των παρεξηγήσεων και άλλα πολλά που έφεραν την χρεωκοπία  μέσα από τη συσσώρευση των χρεών. Φυσικά, δεν συνέβαιναν μόνο αυτά…

Έτσι η επιμονή του στην οργάνωση είναι ορθότατη και μάλιστα χωρίς εκπτώσεις. Το γεγονός μάλιστα ότι έχει βρει ανθρώπους που μπορούν να κατανοούν και να αντιλαμβάνονται, είναι ότι χρειάζονταν αυτή την περίοδο η κρητική ομάδα.

Οι καινοτομίες στον Ερασιτέχνη…

Το άλλο σημαντικό που φανερώνει «φλόγα» και διάθεση καινοτομιών που μπορούν να αλλάξουν προς τα πάνω τα στάνταρ του σωματείου που λέγεται ΟΦΗ, έρχεται από τον ερασιτέχνη, που μετά από πολλά χρόνια, αποφάσισε να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του.

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον οι φίλοι του, παρακολουθούν τις καινοτόμες ενέργειες από το τμήμα μάρκετινγκ, με την πρωτοβουλία του παράγοντα Νίκου Τσαμπουράκη, σε μια νέα πολιτική που αποτελεί κεντρική της διοίκησης, όσο κι αν υπάρχουν μερικοί που αισθάνονται πιο βολικά με την στασιμότητα!

Η κάρτα μέλους του ερασιτέχνη ΟΦΗ, οι πρωτοβουλίες για την εμπορική προώθηση του σήματος με προϊόντα που μπορούν φέρουν χρήματα ανάπτυξης των τμημάτων σε κεντρικά σημεία, όπως π.χ. η πρωτοβουλία Τσαμπουράκη στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», είναι κινήσεις που αξίζουν την υποστήριξη, αφού μπορούν να ανυψώσουν τους αθλητικούς στόχους ευρύτερα του ΟΦΗ.

Όπως και οι Ακαδημίες που πέτυχαν με την πρώτη να αναγνωρισθούν χωρίς καμία «υστεροβουλία» για την ποιότητά τους, στα χέρια άξιων παραγόντων.

Ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία να επιτύχει την αναγέννηση του και το «ουδέν κακόν αμιγές καλού» μετά την πτώση, μοιάζει πραγματικότητα. Με αυτά και αυτά, υπάρχει μέλλον!

(Από την «Άποψη» της Έντυπης 'Εκδοσης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News