default-image

Αθλητικό πολυχώρο δίπλα στο "Καραίσκάκη" θέλει ο Μαρινάκης

Ποδόσφαιρο
Αθλητικό πολυχώρο δίπλα στο "Καραίσκάκη" θέλει ο Μαρινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια του χθεσινού συνεδρίου της Θύρας 7 μίλησε για ένα "αθλητικό πολυχώρο" δίπλα στο "Καραίσκάκης".

«Είναι ένα όνειρο για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα πολύ πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε. Όπως έχετε καταλάβει, μου αρέσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Σύντομα, λοιπόν, έξω από το Καραϊσκάκη θα δείτε πώς τα όνειρα για να γίνεται ο Ολυμπιακός διαρκώς μεγαλύτερος εμείς τα κάνουμε πράξη. Με προγραμματισμό και καθημερινή δουλειά! Για τον σύλλογο και το μέλλον του. Για τους αθλητές και για τα μικρά παιδιά», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Το πλάνο αφορά σε ένα εντυπωσιακό αθλητικό πολυχώρο με υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς θα είναι στην ίδια περιοχή με το ποδοσφαιρικό γήπεδο της ομάδας, το κλειστό γυμναστήριο (θα μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδια μπάσκετ και βόλεϊ) και το κλειστό κολυμβητήριο.

Όλα δείχνουν πως θα αξιοποιηθεί πλέον ο χώρος του χωμάτινου πάρκινγκ του Καραϊσκάκη, αν και υπάρχει κι άλλη έκταση δίπλα στο φαληρικό γήπεδο.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News