Αθλητισμός

Μια μεγάλη γιορτή για την οικογένεια του ΠΟΑ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΟΑ διοργάνωσε την Παρασκευή  17 Ιουνίου στο γήπεδο του συλλόγου, την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για  την λήξη της φετινής περιόδου. Στην εκδήλωση πήραν μέρος οι αθλητές – μαθητές με τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας του Π.Ο.Α., παράγοντες του συλλόγου και πολλοί φίλοι της Ακαδημίας.

Στην  εκδήλωση  τιμήθηκε  η ομάδα του ΠΟΑ για την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, η ομάδα του Κεραυνού για την καλή της παρουσία στην Α2 κατηγορία, η ομάδα του Ερμή Ατσαλένιου για την άνοδό της στην Β΄ κατηγορία ΕΠΣΗ, οι πρώτοι σκόρερ Τάσος Τριανταφύλλου ως πρώτος σκόρερ στην Α΄ κατηγορία, Σταμάτης Μακρυγιαννάκης ως πρώτος σκόρερ στην ομάδα του Κεραυνού και Γιάννης Κενδριστάκης ως πρώτος σκόρερ στην Γ΄ κατηγορία ΕΠΣΗ .

Τις απονομές έκαναν  ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Καλέμπουμπας, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος ΕΠΣΗ κ. Μανόλης Μαθιουδάκης, το μέλος της ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου κ.  Γιάννης Τσαπάκης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του ΠΟΑ ευχαριστούν και συγχαίρουν τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς για την συμμετοχή τους  και ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν το να γίνει μία όμορφη γιορτή , τον κ. Γιώργο Λέλεκα , τον κ. Νικήτα Μακρυγιαννάκη  τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΦΑΙΣΤΟΣ και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Συριγωνάκη,  τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ , το ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΚΗ , την Κρεαταγορά ΜΑΡΜΑΡΑ ,την Κρεαταγορά  ΚΡΙΒΕΚ , την Κρεαταγορά  Αγγελάκης  , το ψητοπωλείο Γιώργος περιοχή Μασταμπάς ,τον παιδικό σταθμό Χώρα των Παραμυθιών , την ΕΡΜΗΣ ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ , την CRETAN FOOD AND , ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ , την ΑΦΟΙ ΧΙΩΤΑΚΗ ΑΕΒΕ , ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΑΕΒΕ ,  ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ  , την ΛΙΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ , FASOULETOS FRESCO FRUIT , το ζαχαροπλαστείο ΖΑΧΑΡΙΑΣ  , τους κ.κ. Νατσάκος Μάνος – Θόδωρας κ.λ.π.  Επίσης,  το μουσικό  συγκρότημα, κ.  Αντώνη Τσαίνη και Γιάννη Λυδάκη

Στο Πόρτο Χέλι η Ακαδημία ΠΟΑ

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου  του ΠΟΑ στις 23-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 θα συμμετέχει σε τουρνουά , στις ηλικίες γεννημένοι  1999-00, 2003-04 και 2005-06. Ο στόχος του τουρνουά είναι η διασκέδαση των παιδιών και η δημιουργία ιδανικών συνθηκών για να διεξαχθούν ανταγωνιστικοί αγώνες, σε υψηλό επίπεδο.

*Η Ακαδημία ποδοσφαίρου  του ΠΟΑ, ενημερώνει τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι από Δευτέρα 4 έως και Παρασκευή 29  Ιουλίου προγραμματίζει θερινά τμήματα προπόνησης. Περισσότερες πληροφορίες στην γραμματεία του συλλόγου.

Σχόλια