default-image

Η Ε. Βασιλείου στο neakriti.gr: Ακόμα τρέμω, ήταν όνειρο!

Σπορ
Η Ε. Βασιλείου στο neakriti.gr: Ακόμα τρέμω, ήταν όνειρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σημερινή μέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της Ειρήνης Βασιλείου. Όταν κυνηγάς ένα... όνειρο, φτάνεις κοντά στο να βγει αληθινό και νιώθεις τον χρονο να τελειώνει... τότε συνήθως απογοητεύεσαι! Όχι όμως και η Ειρήνη. Μαζί με τον προπονητή της Αρη Βισκαδουράκη, παίρνοντας και δίνοντας δύναμη στην αδελφή της Άννα, πήγε στην Πάτρα και έκανε την υπέρβαση. Λίγο δίπλα από το Ρίο της Αχαίας... πήρε το εισιτήριο για το Ρίο της Βραζιλίας...

Η Ειρήνη μίλησε πριν από λίγο από την Πάτρα στο neakriti.gr και δείχνοντας την ποιότητά του χαρακτήρα της, ακόμα και τώρα μας είπε πως "νιώθει ό, τι εμείς μπορούμε να καταλάβουμε πως αισθάνεται γιατί είμαστε κοντά στην προσπάθειά της από την αρχή"! Της είπαμε αμέσως πως είναι αλήθεια και πως το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και απάντησε χαρακτηριστικά: "Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε τρέμω! Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω! Ήταν κάτι τεράστιο και πραγματικά είναι η μέρα που το όνειρό μου για τη Βραζιλία έγινε πραγματικότητα. Ήταν αυτό που ήθελα όσο τίποτα στην καριέρα μου"!

Ασφαλώς και σε αυτή τη στιγμή η Ειρήνη είχε και κάτι να πει για την Άννα και για την επιτυχία και της δίδυμης αδελφής της που συνέτριψε επίσης το ατομικό της ρεκόρ και έπιασε το όριο για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα: "Χάρηκα πολύ για την Άννα και για το δικό της ατομικό ρεκόρ! Η μέρα ανήκει και στην Άννα και βέβαια στην οικογένειά μας"!

Και τώρα λοιπόν, αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς στη Βραζιλία για την Ειρήνη, η οποία δε θέλει και τόσο να σκέφτεται για την ώρα την προετοιμασία για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός αλλά πως θα ζήσει τις στιγμές της μεγάλης χαράς και δικαίωσης... "Σίγουρα θα πρέπει να βγάλει άμεσα το σχετικό πρόγραμμα που λέτε ο προπονητής μου που ζει και αυτός την ίδια χαρά και δικαίωση! Αλλά για λίγες μέρες πρέπει να το ζήσουμε! Πραγματικά θέλω να το απολαύσω. Σας ευχαριστώ όλους!"

Και εμείς ευχαριστούμε Ειρήνη Βασιλείου! Ευχαριστούμε Άννα Βασιλείου! Ο κρητικός αθλητισμός ακόμα πιο ψηλά! Και όλοι που τον υπηρετούν είναι όλο και πιο υπερήφανοι...

Συνέντευξη στον Γιώργο Μιμίκο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News