Αθλητισμός

Παπαματθαιάκης: «Οι φιλίες πάνω από συνεργασίες»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ερμή Ζωνιανών και σε όλους όσους συνεργάστηκε εξέφρασε μέσω επιστολής  του ο προπονητής Μανόλης Παπαματθαιάκης, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον Πανθηραϊκό.

«Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και πολλές φορές τα ωραία τα βρίσκεις εκεί που δεν το περιμένεις. Υπηρέτησα πολύ μεγαλύτερες ομάδες σε όνομα αλλά συνεργασίες, εμπιστοσύνη, φιλίες και χαρές ένιωσα σε αυτή τη μικρή κοινωνία που ο τρόπος συμπεριφοράς των ανθρώπων της, σε κάνουν να νιώθεις ότι υπηρετείς ένα μεγάλο σωματείο.

Ευχαριστώ για όλα τον πρόεδρο κ. Κάββαλο και τον κ. Παρασύρη, τον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Ζερβό, όλους τους συνεργάτες μου, τον μέγιστο Πέτρο Κυριακάκη, τον Άλκη Πλουσή, τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα με τα καλά μου και τα κακά μου, τους φιλάθλους μας γιατί ένιωθα ότι τους είχα πάντα δίπλα μου.

Και βέβαια άφησα τελευταία τους δύο ανθρώπους που έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα, τον γενικό αρχηγό Βαγγέλη Κάββαλο και τον φίλο πάνω απ' όλα "Κορυδαλό". Επέλεξα να κάνω κάτι διαφορετικό τη φετινή χρονιά αλλά θέλω να πιστεύω πως οι φιλίες είναι πάνω από συνεργασίες.

Με εκτίμηση,

Μανώλης Παπαματθαιάκης»

Σχόλια