default-image

Η συγκινητική ιστορία πίσω από το κούρεμα του Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Η συγκινητική ιστορία πίσω από το κούρεμα του Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλέποντας κανείς το παιχνίδι της πρεμιέρας του Euro για την Πορτογαλία πιθανώς να παρατήρησε το κούρεμα του Ρονάλντο και τις δύο γραμμές στο δεξί μέρος του κεφαλιού τους.

Πίσω από αυτό το κούρεμα κρύβεται μια συγκινητική ιστορία.  Ο άσος της Πρτογαλίας βοήθησε πρόσφατα ένα παιδί με καρκίνο, καλύπτοντας τα έξοδα με σκοπό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το χειρουργείο του άφησε σημάδι και ο Κριστιάνο για να τον στηρίξει έκανε το ίδιο στο κεφάλι του.

Ο Ρονάλντο λοιπόν ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις με την προσωπικότητα του, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά… Μην ξεχνάτε ότι στο παιχνίδι με την Ισλανδία την Τρίτη, μετά το 1-1, αρνητικά σχόλια προκάλεσαν οι απαξιωτικές δηλώσεις για τους αντιπάλους του αλλά και η άρνηση του να δώσει σε παίκτη της Ισλανδίας τη φανέλα του.

Από την άλλη είναι συχνά προκαλούν εντύπωση οι κινήσεις που αφορούν σε φιλανθρωπική δράση. Μόνο φέτος, ο Πορτογάλος άσος χάρισε το πριμ κατάκτησης του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης (580.000€) σε μη κυβερνητικό ίδρυμα για τον παιδικό καρκίνο.

Της Μαρία Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News