default-image

Θα παίξει... προεκλογικά η Γ’ Εθνική;

Ποδόσφαιρο
Θα παίξει... προεκλογικά η Γ’ Εθνική;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αποφάσεις της ΕΠΟ για τη Γ' Εθνική των 6 ομίλων και όλα τα γνωστά που ανακοινώθηκαν από την επιτροπή του Μιχάλη Τζανόπουλου είναι ακριβώς ως έχουν.

Με τη διαφορά ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει ως πάσα στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, για ολικές διευρύνσεις στην κατηγορία και δη από την προσεχή περίοδο. Οι προεκλογικοί λόγοι είναι τέτοιοι που θα αυξάνουν κατακόρυφα την πίεση, την οποία φέρεται να ασκήσουν πολλές Ενώσεις που θέλουν από τώρα - λόγω έκτακτων συνθηκών - την αύξηση των ομίλων στη Γ' Εθνική, και μάλιστα σε οκτώ.

Οι Ακαδημίες είναι για τον ΟΦΗ

Όλα καλά, όλα ωραία, όμως οι ακαδημίες που έχουν φτιαχτεί με πολύ μεράκι και πολλή αφοσίωση στον ΟΦΗ δεν μπορούν να μπαίνουν ως θέμα "τυρός και αχλαδιού" από ανθρώπους που αρέσκονται να έχουν προσωπική ατζέντα για τα συλλογικά ζητήματα. Οι ακαδημίες και ο ΟΦΗ '94, που θα στηρίξει την Κ19 της νέας ΠΑΕ, αποτελούν έργο μεθοδικής δουλειάς από ανθρώπους που αν μη τι άλλο αξίζει να εκτιμηθούν για την αγάπη και την ικανότητά τους. Με αφορμή "εισηγήσεις" που τίθενται τελευταία στις συνεδριάσεις... (Όχι τις αναπτυξιακές...). Από ποιον;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News