Αθλητισμός

Ο Μανόλης Κουμαντάκης στη μετοχική σύνθεση του ΟΦΗ

Ένα ακόμη πρόσωπο που θα συμμετέχει στα κοινά του ΟΦΗ, μέσω της αγοράς μετοχών για τη νέα ΠΑΕ, ανακοινώθηκε σήμερα. Ο λόγος για τον επιχειρηματία, Μανόλη Κουμαντάκη (εμπορία ξυλείας), που εντάσσεται στο διοικητικό μοντέλο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των εμπόρων του Ηρακλείου, ήταν και στο παρελθόν μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ενώ έχει σταθεί κοντά στην ομάδα γενικά.

Ο ίδιος δήλωσε για την απόφαση του να πλαισιώσει τους «9»: «Χτίζουμε πάλι την ομάδα μας και οφείλουμε όσοι μπορούμε να συμβάλλουμε σε αυτό. Η ομάδα χτίζεται σε υγιείς βάσεις. Σε πρότυπα επιχειρηματικά και ποδοσφαιρικά. Ο ΟΦΗ μπορεί να γίνει πρότυπο και για άλλες ομάδες και να αποτελέσει επιτέλους μια οργανωμένη κατάσταση. Η προσπάθεια που γίνεται τώρα πρέπει να στηριχθεί από όλους. Γιατί γίνεται μέσα σε καθαρά επιχειρηματικά και ποδοσφαιρικά πλαίσια. Οσον αφορά τη δική μου συμμετοχή σε αυτήν την προσπάθεια, όλη η ιστορία του ΟΦΗ από το 1950 και μετά, είναι στα μάτια μου. Η ομάδα αυτή είναι η ζωή μου. Με στεναχωρεί αυτό που έγινε τα τελευταία χρόνια, και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να το αλλάξουμε».

Σχόλια