default-image

Έτοιμες Αγγλία και Ουαλία για την βρετανική "μάχη"

Αθλητισμός
Έτοιμες Αγγλία και Ουαλία για την βρετανική "μάχη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων του Νησιού έχει ξεκινήσει για τα καλά. Ο Μπέιλ προκαλεί, ο Χότζον απαντάει, ο Γουίλσιρ λέει τα δικά του. Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ουαλία (16.00 ΕΡΤ) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Β' ομίλου, με την κατάσταση να μυρίζει μπαρούτι.

Αυτό έχει αναγκάσει άλλωστε τις γαλλικές Αρχές, να έχουν ακροβολισμένους εντός και εκτός του «Μπολέρ Ντελελίς» περισσότερους από 2.500 οπλισμένους αστυνομικούς, ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση ανάμεσα στους Βρετανούς οπαδούς.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η Αγγλία στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στη Ρωσία, κατάφερε να μην κερδίσει, με τον Χότζον να κάνει απίθανα πράγματα στο κουτσάρισμα και να δέχεται απίστευτη κριτική.

Το άγχος σίγουρα βαραίνει τα «λιοντάρια», αφού σε περίπτωση που γκελάρουν για δεύτερο σερί ματς, τότε πραγματικά θα μπλέξουν όσον αφορά την πρόκριση.

Από την άλλη, οι Ουαλοί του Γκάρεθ Μπέιλ, αποτελούν την ευχάριστη μέχρι στιγμής έκπληξη στο τουρνουά. Η νίκη απέναντι στη Σλοβακία δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση στους Ουαλούς που έχουν ξεκινήσει ιδανικά, στην παρθενική τους συμμετοχή σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, στην Αγγλία δεν υπάρχουν προβλήματα, σε αντίθεση με τους Ουαλούς που έχουν συγκεκριμένα θέματα. Ο Χένεσεϊ είναι αμφίβολος, όπως και ο Λέντλεϊ, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Πιθανές ενδεκάδες

Αγγλία: Χαρτ, Γουόκερ, Σμόλινγκ, Κέιχιλ, Ροουζ, Ντάιερ, Άλι, Ρούνεϊ, Λαλάνα, Κέιν, Βάρντι (ή Στέρλινγκ).

Ουαλία: Γουάρντ (ή Χένεσεϊ), Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Γκάντερ, Ράμσεϊ, Άλεν, Έντουαρτς (ή Λέντλεϊ), Τέιλορ, Μπέιλ, Κανού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News