default-image

Νέος προπονητής του Δωριέα ο Μπουμπουλάκης

Ποδόσφαιρο
Νέος προπονητής του Δωριέα ο Μπουμπουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα δικό του παιδί στην τεχνική ηγεσία, τον Γιώργο Μπουμπουλάκη, θα πορευτεί ο Δωριέας την προσεχή περίοδο, ενώ η διοίκηση ευχαρίστησε τον Αντώνη Κεφαλούκο για τη συνεργασία τους.

Σε ανακοίνωση για την πρόσληψη Μπουμπουλάκη, το σωματείο του Καστελίου αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΔΩΡΙΕΥΣ βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη  στη θέση του προπονητή στην ομάδα, τον Γιώργο Μπουμπουλάκη. Αναμφισβήτητα, η καλύτερη επιλογή. Βρίσκετε στην ομάδα από μικρό παιδί. Έχει προσφέρει τα πάντα σαν ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής την περίοδο 2010, με την μεγάλη επιτυχία ανόδου της ομάδας, απο την Β' κατηγορία στην Α2. Θέλησε λόγω δουλειάς, για μερικά χρόνια να συνεχίσει παίζοντας στην ομάδα όπου έχει προσφέρει τα πάντα, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό. Νομίζουμε και νομίζει, ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει την τύχη της αγαπημένης του ομάδας. Με τις γνώσεις του, την βοήθεια του συμβουλίου και των ποδοσφαιριστών, κυρίως των παλαιότερων, την συμπαράσταση του φιλάθλου κόσμου όλης της περιοχής, θα πετύχουμε το καλύτερο. Σαν συμβούλιο, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε και επιτυχή διάστημα που θα εργαστεί στην ομάδα του χωριού του, ευχόμενοι ότι θα είναι για πολλά χρόνια.

Γιώργο, Σιδηροκέφαλος, καλή σεζόν με υγεία πάνω απ' όλα και να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε στηρίζουνε!!!».

Αναφορικά με τον Αντώνη Κεφαλούκο, ο Δωριέας τονίζει σε ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Με αφορμή την λήξη της συνεργασίας του Α.Σ. ΔΩΡΙΕΥΣ με τον Κεφαλούκο Αντώνη, το διοικητικό συμβούλιο, οι παίχτες και οι φιλάθλοι της ομάδας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συμπεριφορά του, τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί του, με την καθοδήγηση της ομάδας, το υπέροχο κλίμα που διατηρήθηκε μέχρι τέλος, και τις επιτυχίες της ομάδας. Αξίζει τον θαυμασμό μας και πιστεύουμε ότι το μέλλον του ανήκει. Θα είναι στη καρδιά και στη σκέψη μας. Του ευχόμαστε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και να είναι σίγουρος ότι πάντα θα βρίσκεται πολύ ψηλά στην οικογένεια της ομάδας μας.

Αντώνη να είσαι καλά και πάντα επιτυχίες στη ζωή σου!!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News