Αθλητισμός

Όλα κρίνονται αύριο για τον Πανιώνιο

Τις τελευταίες ελπίδες που έχει να αγωνιστεί στο Europa League θα διεκδικήσει αύριο ο Πανιώνιος, που θα βρεθεί ενώπιον της επιτροπής της UEFA για να ανατρέψει την αρνητική εισήγηση της Deloitte.

Σε φρενήρεις ρυθμούς εργάζεται την τελευταία εβδομάδα το νομικό επιτελείο του Πανιωνίου και ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Βασίλης Γκαγκάτσης, εν όψει της αυριανής εκδίκασης από την αρμόδια Επιτροπή της UEFA με θέμα την αρνητική εισήγηση της Deloitte για τη συμμετοχή των Νεοσμυρνιωτών στο Europa League.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν πλέον έτοιμο το φάκελο που θα παρουσιάσουν στην UEFA και αισιοδοξούν ότι τελικά θα ισχύσει η απόφαση των ελληνικών οργάνων που έδινε το εισιτήριο στους ίδιους και όχι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως προέκυψε τελικά έπειτα από την αρνητική εισήγηση της Deloitte.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπούν εκ νέου τα δεδομένα και τελικά ο Πανιώνιος να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι το απόλυτο φαβορί για αυτή τη θέση.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

Σχόλια