default-image

Τη στήριξη της ΑΕΚ ζητάει ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Τη στήριξη της ΑΕΚ ζητάει ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απ' όλες τις ομάδες που τράβηξαν τον δρόμο της Γ' Εθνικής για να απαλλαγούν από τα χρέη τους, διαλύοντας την παλιά ΠΑΕ και ιδρύοντας μια καινούργια, μόνο η ΑΕΚ ξεμπέρδεψε άμεσα με το ζήτημα της εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ. Άρης και ΟΦΗ, τώρα που ανέβηκαν στη Football League, προσπαθούν να λύσουν το ζήτημα. Ακόμα και στην ΑΕΛ μετά από τρία χρόνια η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ είναι ένα ζήτημα που απασχολεί.

Όλα αυτά τα αναγνωρίζουν στον Εργοτέλη κι έτσι στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, όπου θα συζητηθεί το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, έχουν καλέσει τον Ανδρέα Δημητρέλο. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, που είναι νομικός, είχε οριστεί ως εκκαθαριστής της ΠΑΕ κι έτσι ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να γίνει για να προχωρήσει άμεσα μια τέτοια διαδικασία. Βεβαία, στον Εργοτέλη το ζήτημα είναι πιο περίπλοκο, αφού ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπουτσάκης, είναι αντίθετος με την εκκαθάριση.

Στο διοικητικό συμβούλιο θα παραστεί κι ο Γιώργος Γρυσμπολάκης, αντιπρόεδρος στην ΑΕΚ επί Δημητρέλου, και πλέον αντιπρόεδρος στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη. Το άρωμα της ΑΕΚ θα είναι έντονο στο σημερινό ΔΣ του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, αφού κι ο πρόεδρος Γιώργος Βρέντζος έχει παραδεχθεί ότι μετά τον Εργοτέλη είναι ΑΕΚ, εν αντιθέσει με τον αδερφό του Γιάννη, διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πηγή: http://www.sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News