default-image

Υπάρχει και η καλή πλευρά των φιλάθλων του Euro

Αθλητισμός
Υπάρχει και η καλή πλευρά των φιλάθλων του Euro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας Ιρλανδός οπαδός, ονόματι Τζέι Κίτινγκ έχασε το εισιτήριο του για τον αγώνα της Ιρλανδίας με τη Σουηδία την περασμένη Δευτέρα, στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή ενός άνδρα που είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο κοντά στο "Stade de France".

Η ζωή του ηλικιωμένου άνδρα σώθηκε, όμως ο Ιρλανδός οπαδός έχασε το εισιτήριο που είχε αγοραστεί από τη σύζυγό του ως γαμήλιο δώρο.

Τότε μια παρέα άλλων Ιρλανδών που βρίσκονταν μπροστά στη σκηνή, ευαισθητοποιήθηκαν από την ιστορία του Τζέι και συγκέντρωσαν όλοι μαζί χρήματα προκειμένου να του αγοράσουν ένα νέο εισιτήριο.

 Η παρέα των Ιρλανδών που αγόρασε στον Τζέι το νέο του εισιτήριο

Έτσι και έγινε λοιπόν και ο Τζέι παρά την ατυχία του, δεν έχασε το ματς. Ένας από τους οπαδούς που προσφέρθηκαν να αγοράσουν εισιτήριο για τον νεαρό φίλαθλο, μίλησε στην ιρλανδική "Mirror" και υποστήριξε πως "ο Τζέι είναι ένας ήρωας και σίγουρα άξιζε πολύ περισσότερα από αυτό που κάναμε γι αυτό". Σημείωσε μάλιστα ότι "είμαστε χαρούμενοι που δώσαμε στους Ιρλανδούς οπαδούς ένα καλό όνομα, ακούγοντας τόσα και τόσα άσχημα νέα για οπαδούς άλλων χωρών.

Πηγή: http://www.contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News