default-image

"Είσοδος" Μανόλη Ορφανάκη στα διοικητικά του ΟΦΗ

Αθλητισμός
"Είσοδος" Μανόλη Ορφανάκη στα διοικητικά του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επιχειρηματίας, Μανόλης Ορφανάκης που δραστηριοποιείται στον οικοδομικό κλάδο, είναι ο πρώτος που εντάσσεται στη διοικητική ομάδα του ΟΦΗ.

Έδωσε το παρών στη σημερινή συνεδρίαση και θα είναι από τα πρόσωπα, που με την αγορά μετοχών της ΠΑΕ, θα συμμετέχει στη νέα μετοχική σύνθεση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η διεύρυνση της ομάδας επιχειρηματιών που διοικούν σήμερα τον ΟΦΗ, ξεκίνησε να γίνεται πράξη.

Ο Μανόλης Ορφανάκης (Οικοδομικές επιχειρήσεις) θα πλαισιώσει την ομάδα των «9» και θα συμμετάσχει οικονομικά, με την αγορά μετοχών στη νέα ΠΑΕ, που θα ιδρυθεί τις επόμενες μέρες.

Ο κ. Ορφανάκης μάλιστα παρέστη στην συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Τρίτη (14/6) και πήρε μια πρώτη γεύση απο την διοικητική προσπάθεια του ΟΦΗ».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Ορφανάκης ανέφερε: «Είμαι 50 χρόνια φίλαθλος του ΟΦΗ. Αποφάσισα να συμμετάσχω, γιατί μου αρέσει η διοικητική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στον ΟΦΗ, από σοβαρούς επιχειρηματίες. Θα πορευθώ μαζί τους, με στόχο να δούμε όλοι μαζί καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ μας».

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, καλωσόρισαν τον Μανόλη Ορφανάκη, στο διοικητικό σχήμα του ΟΦΗ και του υπογράμμισαν ότι αποτελεί ήδη ισότιμο μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ, όπως και όλοι οι επιχειρηματίες που έχουν αποφασίσει να πλαισιώσουν την σημερινή διοικητική προσπάθεια του ΟΦΗ, που γίνεται σήμερα. Να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις, με επιχειρηματίες που έχουν ήδη απαντήσει θετικά, για την συμμετοχή τους στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ, που θα δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα, με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Football league.

*Στη φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ (www.ofi1925.gr) ο Μανόλης Ορφανάκης με τον πρόεδρος της διοικούσας, Αντίπα Σηφάκη και το μέλος, Παντελή Σαπουνάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News