Αθλητισμός

Επιτυχημένη η γιορτή τένις στο Ηράκλειο

Με απόλυτη επιτυχία και μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της 7ης Ενωσιακής Γιορτής τένις πράσινου πορτοκαλί και κόκκινου γηπέδου, με την επωνυμία «10 ΜΕ ΤΟΝΟ», η οποία φιλοξενήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στις  εγκαταστάσεις του "Ηράκλειο" O.A.A. με συνδιοργανωτές το Δημοτικό Οργανισμό Προσχολική Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου και το "Ηράκλειο" Ο.Α.Α.

Στην γιορτή συμμετείχαν συνολικά 162 παιδιά από όλη την Κρήτη και οι συμμετοχές ανά κατηγορία είχαν ως εξής:  22 αγόρια και 10 κορίτσια στο πράσινο, 8 στην κατηγορία πράσινο plus, 37 αγόρια και 31 κορίτσια  στο πορτοκαλί και 54 αγόρια και κορίτσια στο κόκ-κινο γήπεδο.   

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί στις 9:30 και συνεχίστηκαν έως της 21:30. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του κόκκινου γηπέδου στις 19:30 έγινε η γιορτή με την συμμετοχή όλων των αθλητών με πολλά και συναρπαστικά παιχνίδια που τους διασκέδασαν.  Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες.  

 Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων με την διεξαγωγή των  ημιτελικών και τελικών του πράσινου γηπέδου.

 Η διοργάνωση ήταν προσαρμοσμένη στα προγράμματα που προωθεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (I.T.F.), ενώ σκοπός ήταν τα παιδιά να γνωρίσουν το τένις μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση  στοχεύοντας πάντα στην ποιοτικότερη απόδοση των παιδιών ώστε να αναδειχτούν νέα ταλέντα αφενός και αφετέρου να παραμείνουν στο τένις εφόρου ζωής.   

Το Δ.Σ. της Ζ΄ Ένωσης ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές  ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την χορηγία του, το Δ.Σ. του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και οργάνωση της γιορτής καθώς επίσης όλους τους γονείς και τους προπονητές  που βοήθησαν με κάθε τρόπο  στην άρτια διεξαγωγή της γιορτής.

Σχόλια