Αθλητισμός

Πρώτο φιλικό με Τουρκία για την Εθνική μπάσκετ

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά ξεκίνησε χθες, ενώ την επόμενη Πέμπτη θα δώσει και το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την Τουρκία στο ΟΑΚΑ.

Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό καθώς ο Φώτης Κατσικάρης θα έχει την ευκαιρία να δει τις δυνατότητες της ανανεωμένης Εθνικής ομάδας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:15, ενώ τα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση του κοινού την Τετάρτη και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η προετοιμασία για την Εθνική Ανδρών άρχισε ενόψει της συμμετοχής της στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Ένα από τα καλύτερα «δώρα» για να πάρει στις αποσκευές της θα είναι η αγάπη του κόσμου, την οποία θα ήθελε να αισθανθεί για μία ακόμη φορά στο μοναδικό φιλικό που θα δώσει εντός συνόρων, στις 23 Ιουνίου (18.15) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Τουρκία.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τα γραφεία της ΕΟΚ (εντός ΟΑΚΑ, δίπλα στην αστυνομία) από αύριο και τις εργάσιμες μέρες από τις 9π.μ.-4μ.μ. Η γενική είσοδος είναι 10 Ευρώ και με το εισιτήριο μπορείτε να παρακολουθήσετε και την αναμέτρηση της Εθνικής Νέων Ανδρών με την Ουκρανία που θα αρχίσει στις 15.45».

Σχόλια