default-image

Η ώρα της Πορτογαλίας των Σάντος και Κριστιάνο

Ποδόσφαιρο
Η ώρα της Πορτογαλίας των Σάντος και Κριστιάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται απόψε η 1η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας με το αγωνιστικό μενού να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Σίγουρα ξεχωρίζει η βραδινή (22:00) ανάμεσα στην Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και την Ισλανδία, ενώ νωρίτερα στις 19:00 αναμετρώνται Αυστρία και Ουγγαρία.

Με τον Στ όμιλο ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική και το ελληνικό ενδιαφέρον πέφτει στην Πορτογαλία που έχει στήσει ο Φερνάντο Σάντος και ευελπιστεί να αποτελέσει τη νέα Ελλάδα των Euro κατακτώντας τον τίτλο παρότι δεν είναι φαβορί. Στις 22:00 (ΕΡΤ1), λοιπόν, ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα περιμένει να δει την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Ισλανδία που με τη σειρά τους πήγαν στη Γαλλία για να ζήσουν την εμπειρία και να το διασκεδάσουν.

Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 19:00 (ΕΡΤ1), στο Μπορντό, η Αυστρία αντιμετωπίζει την Ουγγαρία σε ένα ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Οι Αυστριακοί μετά την εκπληκτική πορεία που είχαν στα προκριματικά θέλουν να συνεχίσουν το ίδιο καλά και γιατί όχι να περάσουν στην επόμενη φάση του Euro.  Από την άλλη πλευρά η Ουγγαρία ζει το όνειρο της…

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι Αυστριακοί δεν έχουν προβλήματα, αφού ο Αρναούτοβιτς δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ οι Μαγιάροι θα παραταχθούν χωρίς τους Καντάρ και Λόβρενσικς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News