Αθλητισμός

Παππάς: Ανακρίβειες τα όσα υποστήριξε ο Κατσικάρης

Μέσα από το facebook απάντησε ο Νίκος Παππάς στις δηλώσεις του Φώτη Κατσικάρη περί άρνησής του να συμμετάσχει στην Εθνική.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού κατηγόρησε τον Έλληνα κόουτς ότι λέει ανακρίβειες στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς ουδέποτε επικοινώνησε μαζί του κάποιος από την ομοσπονδία ή το προπονητικό επιτελείο της «επίσημης αγαπημένης», τα τελευταία τρία χρόνια!

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο Facebook ο Νίκος Παππάς:

«Ποτέ δεν ήμουν αρνητικός στο να παίξω για την Εθνική ομάδα. Αντιθέτως περίμενα πως και πως την κλήση μου σε αυτή το φετινό καλοκαίρι! Κανένας από την Ομοσπονδία δεν με αναζήτησε τα τελευταία τρία χρόνια για να συζητήσουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. H μόνη μου τυχαία επαφή ήταν με τον Κώστα Μίσσα σε μια εκδήλωση του ΚΚΕ με θέμα τον αθλητισμό όπου στα πλαίσια αυτής συζητήσαμε γενικότερα για θέματα του μπάσκετ και για την όμορφη συνεργασία που είχαμε με την Εθνική Νέων. Όπως γνωρίζω ο κόουτς Κατσικάρης έχει προσωπική τηλεφωνική επαφή με όλους τους παίκτες που προτίθεται να καλέσει στη προετοιμασία της ομάδας ή κάνει κατ' ιδίαν συναντήσεις μαζί τους.

Με μένα φυσικά δε συνέβη κάτι τέτοιο προφανώς γιατί δεν ήμουν στα αγωνιστικά του πλάνα, κάτι το οποίο είναι απολύτως σεβαστό. Είναι αδιανόητο όμως να μου καταλογίζει "άρνηση" ενώ ποτέ δεν είχε μιλήσει μαζί μου για ενδεχόμενη συμμετοχή μου στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με το όλο θέμα της μη κλήσης μου στη προετοιμασία αλλά δεν μπορούσα να μην απαντήσω στις ανακρίβειες που ειπώθηκαν σε βάρος μου από τον κόουτς Κατσικάρη. Έχει κουράσει νομίζω το όλο ζήτημα και καλό θα ήταν να λήξει εδώ, πόσω μάλλον τώρα που ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της ομάδας για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα όσο κι αν με πληγώνει που δεν θα αποτελέσω μέλος της».

Σχόλια