default-image

Αύριο αναμένεται η επικύρωση για Νιόπλια

Αθλητισμός
Αύριο αναμένεται η επικύρωση για Νιόπλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τυπική επικύρωση για την παραμονή του Νίκου Νιόπλια στο "τιμόνι" του ΟΦΗ αναμένεται αύριο, καθώς θα γίνει η τελική συζήτηση με τη διοίκηση.

Άλλωστε, φαίνεται ότι έχουν αναλυθεί οι περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν τη συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα, αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι είναι να επικυρωθεί και τυπικά, μετά τη συνάντηση που θα γίνει αύριο το βράδυ. Τα μέλη της διοικούσας θα συνεδριάζουν άλλωστε από το απόγευμα και λίγο αργότερα, αντιπροσωπεία των παραγόντων θα έχει την τελική συνάντηση με τον 51χρονο τεχνικό.

Όλα δείχνουν ότι θα δώσουν τα χέρια με κάθε επισημότητα, αφού όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα από τις προηγούμενες ημέρες, οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί έκπληξη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν, ο Νίκος Νιόπλιας θα «χτίσει» την ομάδα που ξεκινά τη διαδρομή της στις επαγγελματικές κατηγορίες, με στόχο την άμεση επάνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Ταυτόχρονα, από αύριο θα συζητηθούν σε άλλη βάση πλέον, όλα τα ζητήματα που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι οι αλλαγές δε θα είναι καθόλου λίγες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News