Αθλητισμός

Ο ΟΠΑΠ θα χρηματοδοτήσει τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις

Χορηγικό πρόγραμμα για 30 με 35 ΕΠΣ φέρεται να σχεδιάζει ο ΟΠΑΠ, δίνοντας ανάσα στις Ενώσεις τις οποίες και δεν μπορεί να βοηθήσει οικονομικά η ΕΠΟ.

Το ποσό που ήταν στο προϋπολογισμό της ΕΠΟ και θα πήγαινε στις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις έφτανε τα 11 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο αποκλεισμός της Εθνικής από τα τελικά του Εuro τίναξε τα πάντα στον αέρα.

Οι ΕΠΣ αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ο ΟΠΑΠ έχει στα σκαριά την χρηματοδότηση ορισμένων Ενώσεων. Το χορηγικό πρόγραμμα, που φέρεται να ετοιμάζει ο Οργανισμός, θα έχει τριετή διάρκεια έναντι 20.000 ευρώ το χρόνο.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ είχε δώσει στα τέλη του 2015 έκτακτη επιχορήγηση 4.000 ευρώ, ωστόσο απέκλεισε 17 Ενώσεις οι οποίες βρισκόντουσαν στην αντιπολίτευση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από το Πάρκο Γουδή, παράγοντας που βρίσκεται στη πλευρά Γκριρτζίκη ανέφερε για την πρόθεση του ΟΠΑΠ: «Αυτό γίνεται προφανώς με την προτροπή Μελισσανίδη προκειμένου να ενισχύσει τη δύναμή της η αντιπολίτευση στο σύνολο των Ενώσεων».

Πηγή: Live Sport

Σχόλια