Αθλητισμός

Ακαδημία ΟΦΗ: Τουρνουά-γιορτή στο "Γεντί Κουλέ"

Απέκτησε ζωή και πάλι το πρωί του Σαββάτου το «Γεντί Κουλέ». Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 1η συνάντηση αναπτυξιακών ηλικιών, με την συμμετοχή Ακαδημιών από το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο το Λασίθι.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε σε δύο ηλικιακές κατηγορίες 2006-07 και 2008-09 και πήραν μέρος οι Ακαδημίες: ΟΦΗ, ΑΕ Μοιρών, Αστερίωνας Ασημίου, ΑΕ Μυλοποτάμου, Κόρακας Πόμπιας/ΟΦΗ, ΟΦΗ Χερσονήσου, Ελπίδες Αγ. Νικολάου και ΑΟ Τυμπακίου.

Το «Γεντί Κουλέ» χωρίστηκε σε τέσσερις τομείς και όλα τα παιδιά απόλαυσαν τη συμμετοχή τους και πήραν το χειροκρότημα από δεκάδες γονείς που κατέκλυσαν τις Θύρες 2, 3 και 7, σε αυτή τη γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία του ΟΦΗ.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας ΟΦΗ Γιάννης Κουτεντάκης, το μέλος της επιτροπής Νίκος Διαλυνάς, ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Βολονάκης ενώ την γενική επιμέλεια της διοργάνωσης είχε ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων Βασίλης Μαραγκάκης μαζί με όλο το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας ΟΦΗ.

Σχόλια