Αθλητισμός

Παραίτηση Χατζηδιαμαντή και απάντηση Ηροδότου

Ανέβηκαν οι τόνοι στον Ηρόδοτο, με αφορμή τον σχεδιασμό της νέας διοίκησης σε επίπεδο Ακαδημιών.

Ο προπονητής Γιώργος Χατζηδιαμαντής, με τον οποίο οι Νέοι Ηροδότου ανέβηκαν δύο κατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια, υπέβαλλε την παραίτησή του, κάνοντας λόγο για ηθικά ζητήματα. Αυτό εξόργισε την διοίκηση του Ηροδότου που απάντησε σε υψηλούς τόνους…

Η παραίτηση Χατζηδιαμαντή

 «Με την  έλευση της καινούργιας διοίκησης και με την αλλαγή των δεδομένων που δεν με βρίσκει σύμφωνο σε κάποια ζητήματα ηθικά περισσότερο και λιγότερο λειτουργικά (όσο αναφορά τους Νέους Ηροδότου) αποφάσισα να παραιτηθώ.

Μετά από 2 χρόνια και με ανάλογα πρωταθλήματα, έκλεισε ένας κύκλος με πολλές χαρές  και συγκινήσεις. Η ομάδα στα 2 αυτά χρόνια είχε μια εκπληκτική  παρουσία που με την καθοδήγησή μου καταφέραμε να ανέβουμε δυο κατηγορίες χάρη  στην  άψογη συνεργασία και θέληση των παιδιών που δίνανε κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω κατά πρώτον  τα παιδιά  αυτά, κατόπιν  τον πρόεδρο  κ. Καστελιαννάκη μαζί με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο των Νέων Ηροδότου και τέλος τους γονείς των παιδιών που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το καιρό. Εύχομαι τα καλύτερα για τα παιδιά αυτά, υγεία και καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία».

Η απάντηση του Ηροδότου

«Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση παραίτησης του κ.Χατζηδιαμαντή από την ομάδα Νέων του Ηροδότου, αφήνοντας αιχμές απέναντι στην Νέα Διοίκηση της ομάδας του ΠΑΣΑ Ηροδότου και μιλώντας για "θέματα ηθικής". Δουλειά και αρμοδιότητες ενός προπονητή είναι η προπόνηση της εκάστοτε ομάδας και όχι ο σχολιασμός των τεκταινομένων στην διοίκηση της κάθε ομάδας. Επειδή σκοπός μας είναι η αναδιάρθρωση όλων των τμημάτων της ομάδας και η λειτουργία της σε σύγχρονα πρότυπα και μοντέλα καθώς και η ανάπτυξη και η γιγάντωση του brand της ομάδας, δεν σκοπεύουμε να αποπροσανατολιστούμε από δηλώσεις οποιουδήποτε Χατζηδιαμαντή, αλλά δεσμευόμαστε να απαντήσουμε με αποδείξεις και ονόματα στον εν λόγω κύριο πολύ σύντομα».

Σχόλια