default-image

Προτάθηκαν στον ΟΦΗ Όγκμποε και Αναστασιάδης

Ποδόσφαιρο
Προτάθηκαν στον ΟΦΗ Όγκμποε και Αναστασιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκεκριμένες προτεραιότητες υπάρχουν στον ΟΦΗ για το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, με το θέμα του προπονητή να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Αυτό βέβαια, δεν αποτελεί εμπόδιο για συζητήσεις που αφορούν την ενίσχυση, κυρίως από την πλευρά διάφορων μάνατζερ και τρίτων. Οι προτάσεις στους ανθρώπους της ομάδας για ποδοσφαιριστές πέφτουν… βροχή, αλλά είναι δεδομένο ότι την κάθε πράγμα θα έρθει με τη σειρά του.

Από την άλλη, το γεγονός ότι προηγείται η επικύρωση της παραμονής Νιόπλιας, δεν είναι απαγορευτικό να γίνονται συζητήσεις, ώστε κάποιες ελκυστικές περιπτώσεις να βρίσκονται στο… κάδρο.

Κάθε μεταγραφική υπόθεση θα περάσει από συγκεκριμένα στάδια. Όλα τα ονόματα θα αξιολογηθούν από τον προπονητή του ΟΦΗ και τα στελέχη που έχουν αρμοδιότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα (Βλαστός και Λαμπράκης), ενώ εφόσον τελικά ο τεχνικός της ομάδας ανάψει το «πράσινο φως», τη… σκυτάλη θα πάρει η διοίκηση για οποιονδήποτε παίκτη. Εκεί πλέον, για την φάση υλοποίησης πάντα παίζουν ρόλο όλες οι παράμετροι, όπως το οικονομικό και άλλες. Είναι πάντως ξεκάθαρο, ότι ο ΟΦΗ αποκτά ξανά το «όνομα» που του αξίζει στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Η συνέπεια που δείχνει η διοίκηση, η σωστή οργάνωση που είναι στα… σκαριά και η προοπτική που ανοίγεται για την ομάδα, με στόχο την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα, τον κάνουν ένα ιδανικό… προορισμό για πολλούς ποδοσφαιριστές.

Η προσπάθεια για Όγκμποε

Μεταξύ των παικτών που έχουν προταθεί, όπως είχε αναφέρει η «Ν.Κ» και μετά το ματς με το Φωστήρα, είναι ο Μάριος Όγκμποε, που είχε μια πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του Ταύρου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Στον ΟΦΗ «τσέκαραν» την περίπτωση του και στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά και σε άλλες αναμετρήσεις. Ο νεαρός επιθετικός έχει ελληνική υπηκοότητα και έχει γίνει μια προεργασία, με συζητήσεις σε διερευνητικό επίπεδο. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του έχει μπει και ο Πανιώνιος, κάτι που ο ΟΦΗ θα εντείνει τις προσπάθειες, όταν «κλείσει» το θέμα της τεχνικής ηγεσίας και είναι από τους παίκτες που ενδιαφέρουν.

Προαναφέραμε ότι οι προτάσεις πέφτουν… βροχή και ένας παίκτης για τον οποίο έχουν υπάρξει… γέφυρες, είναι ο γνώριμος στον ΟΦΗ, Ανέστης Αναστασιάδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην Καλλονή τα τελευταία χρόνια και μάλιστα είχε καλή παρουσία πέρυσι στην Σούπερ Λίγκα. Αν θα προχωρήσει κάτι περαιτέρω θα το δούμε στο επόμενο διάστημα, όταν προπονητής και διοίκηση διαμορφώσουν την μεταγραφική λίστα.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News