default-image

Για άλλα 2 χρόνια στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης

Μπάσκετ
Για άλλα 2 χρόνια στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε με… συνοπτικές διαδικασίες τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2018.

Το ραντεβού με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και η κοινή επιθυμία για να πορευτούν μαζί, επιβεβαιώθηκε απόλυτα.  Βγαίνοντας μάλιστα από τα γραφεία της Arcadia, ο Βασίλης Σπανούλης αρκέστηκε να πει δυο κουβέντες: "Είμαι ευχαριστημένος, ήταν πολύ εύκολη διαδικασία να τα βρω πάλι με τους προέδρους. Τους ευχαριστώ πολύ που με κράτησαν στον Ολυμπιακό. Εύχομαι νέες επιτυχίες και ονειρικές στιγμές για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό", τόνισε, με ορισμένους φιλάθλους που έδωσαν το "παρών" να τον χειροκροτούν.

Οι Αγγελόπουλοι ικανοποίησαν απόλυτα τις επιθυμίες του ηγέτη τους. Του έδωσαν ακριβώς ό,τι ήθελε ώστε να μείνει ως το 2018 στον Ολυμπιακό, με συνολικό ποσό που πλησιάζει τα 3.000.000 ευρώ για δύο χρόνια...

Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά και ο σχεδιασμός των ερυθρολεύκων για την επόμενη σεζόν. Προτεραιότητα ήταν ο Σπανούλης, η υπόθεση έκλεισε και σειρά παίρνουν οι μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός θέλει έναν γκαρντ, ένα 4αρι και ένα 5αρι και πλέον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News