default-image

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι

Ποδόσφαιρο
Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ καθώς ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και ανακοινώθηκε από την Ένωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ουκρανού διεθνούς αμυντικού Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με συμβόλαιο δύο ετών με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί όταν αποσταλεί από τον προηγούμενο σύλλογο του ποδοσφαιριστή το έγγραφο αποδέσμευσης».

Στις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επισήμανε: «Πριν από περίπου ένα μήνα έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ήταν μια πολύ καλή επιλογή για μένα, διότι είναι ένας σύλλογος με πολύ καλό επίπεδο και μεγάλες φιλοδοξίες. Ξέρω ότι ήρθα σε μια ομάδα που βάζει πάντα υψηλούς στόχους και ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και να ενταχθώ στο νέο μου περιβάλλον.

Ξέρω ότι είμαι ο τέταρτος, μετά τον Ντράγκαν Τσίριτς, τον Ριβάλντο και τον Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν. Χαίρομαι που το όνομά μου είναι σε μια λίστα με τόσο αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στη Ντνίπρο είχα πλήρη αγωνιστική δράση, αλλά είχα και διαστήματα στο παρελθόν με προβλήματα. Στην ΑΕΚ θέλω να γίνω αναντικατάστατος και να κάνω το όνομά μου να ακουστεί και πάλι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News