default-image

Συνέχεια στο Euro με τρεις αναμετρήσεις

Ποδόσφαιρο
Συνέχεια στο Euro με τρεις αναμετρήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το Euro 2016, με την Αγγλία να μπαίνει στη μάχη αντιμετωπίζοντας τη Ρωσία στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό μενού.

Πρώτο χρονικά και συγκεκριμένα στις 4μ.μ. ξεκινά το παιχνίδι Αλβανία-Ελβετία με τους γείτονες να κάνουν ντεμπούτο στη διοργάνωση. Είναι η αναμέτρηση στην οποία ο Τολάν Τσάκα, θα κοντραριστεί με τον αδερφό του, Γκρανίτ, αφού οι δυο τους επέλεξαν να υπηρετήσουν διαφορετικές χώρες, όμως αξίζει να σημειωθεί πως δέκα ποδοσφαιριστές της αποστολής της Αλβανίας, είτε έχουν γεννηθεί, είτε έχουν μεγαλώσει στην Ελβετία! Οι Ελβετοί παρουσιάζονται φαβορί και το δηλώνουν καθώς με δηλώσεις τους πριν τη σέντρα τόνισαν ότι η Αλβανία δεν έχει ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση.

Στις 19:00 στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» του Μπορντό για τον 2ο Όμιλο, η Ουαλία κάνει ντεμπούτο σε μια μεγάλη διοργάνωση, έχοντας στις τάξεις της έναν ποδοσφαιριστή που συγκαταλέγεται στα αστέρια της διοργάνωσης. Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα προσπαθήσει να πάρει στις πλάτες του την Εθνική της χώρας του. Οι Σλοβάκοι από την άλλη πλευρά με Χάμσικ, Σκτρελ, Κούτσα κ.α. στο ρόστερ τους, βρίσκονται σε ανοδική πορεία και θέλουν τη διάκριση στο EURO.

Η αυλαία της 2ης ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα πέσει με την αναμέτρηση Αγγλία-Ρωσία που ξεκινά στις 22:00 για το 2ο όμιλο. Η Αγγλία έχει υψηλές φιλοδοξίες, κάτι που καλείται να το αποδείξει στο πρώτο της παιχνίδι, που θα γίνει απόψε στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας. Χιλιάδες είναι οι φίλαθλοι που θα στηρίξουν τα «Λιοντάρια» στο χωρητικότητας 67.000 θεατών στάδιο, αλλά και οι Ρώσοι από την άλλη πλευρά, παρά τα αγωνιστικά τους προβλήματα, θα προσπαθήσουν να μπουν θετικά στο EURO, με μεγάλο τους όπλο το ομοιογενές σύνολο.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Σάββατο 11/6

16:00 - ΕΡΤ1

19:00 ΕΡΤ1

22:00 ΕΡΤ1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News