default-image

Πεντάρα με Μέσι η Αργεντινή, νίκη στο φινάλε για τη Χιλή (video)

Ποδόσφαιρο
Πεντάρα με Μέσι η Αργεντινή, νίκη στο φινάλε για τη Χιλή (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα πανηγύρισε η Αργενική καθώς συνέτριψε με 5-0 τον Παναμά και εξασφάλισε εισιτήριο για την επόμενη φάση. Νίκη-θρίλερ με πέναλτι στο 99’ για τη Χιλή που νίκησε με 2-1 τη Βολιβία με γκολ στην τελευταία φάση!

Στο ντεμπούτο του στο Κόπα Αμέρικα, ο Λιονέλ Μέσι ήταν εντυπωσιακός. Ήρθε από τον πάγκο και με χατ τρικ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Ο άσος της Μπαρτσελόνα μπήκε ως αλλαγή στο 60’ και μέσα σε μισή ώρα πέτυχε τρία γκολ. Συγκεκριμένα σκόραρε στο 68', το 78' και το 87'. Το σκορ για την Αργεντινή άνοιξε στο 7’ ο Νικολάς Οταμέντι με κεφαλιά, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Σέρχιο Αγκουέρο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Μαρτίνο): Ρομέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Ρόχο, Φούνες Μόρι, Μαστσεράνο, Αουγκούστο Φερνάντες (61' Μέσι), Ντι Μαρία (43' Λαμέλα), Γκαϊτάν, Μπανέγκα, Ιγκουαΐν (76' Αγκουέρο)

ΠΑΝΑΜΑΣ (Γκόμες): Πενέδο, Μπαλόι, Λουίς Ενρίκες, Ματσάδο, Μίλερ, Γκόμες, Κούπερ (76' Αρόγιο), Κιντέρο, Γοδόι, Πέρες (75' Τεχάδα), Πιμέντελ (20' Καμάργκο)

 

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Χιλή χρειάστηκε και την τύχη με το μέρος της για να νικήσει με 2-1 τη Βολιβία. Έτσι παρέμεινε στο παιχνίδι πρόκρισης στα προημιτελικά.

Η Χιλή προηγήθηκε με το γκολ του Βιδάλ στο 46', όμως η Βολιβία ισοφάρισε με τον Κάμπο στο 61’ και όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε με το σκορ 1-1.

Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο διαιτητής υπέδειξε αμφισβητούμενο πέναλτι σε χέρι του Γκουτιέρες μέσα στην περιοχή της Βολιβίας και ο Βιδάλ διαμόρφωσε το 2-1 ευστοχώντας από την άσπρη βούλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News