default-image

Σφαιρόπουλος: «Χαίρομαι που θα είμαι στο Ηράκλειο»

Μπάσκετ
Σφαιρόπουλος: «Χαίρομαι που θα είμαι στο Ηράκλειο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα λαμπρύνει με την παρουσία του το τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ, η ΕΟΚ και ο Δήμος  Ηρακλείου το σαββατοκύριακο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΠΣΑΚ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του στο τουρνουά, ενώ τόνισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν στήριξης και βοήθειας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:  «Είναι πολύ σημαντική πρωτοβουλία αυτή του ΠΣΑΚ και της Ομοσπονδίας, αφού μέσα από τα 3Χ3 προβάλλεται το μπάσκετ, προωθείται μέσα από τα παιχνίδια ανθρώπων που το αγαπούν, ενώ έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και με ανθρώπους που βρίσκονται στο χώρο. Όταν μου ζήτησαν οι διοργανωτές να επισκεφθώ το Ηράκλειο για το 3Χ3, δεν το σκέφτηκα καθόλου, τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν τη βοήθεια όλων. Χαίρομαι που θα είμαι κοντά στα παιδιά, θα μοιραστώ σκέψεις μαζί τους και θα παρακολουθήσω τους αγώνες».

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου Ηρακλείου.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε συμμετοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News