default-image

Ανθεστίων: Το «ευχαριστώ» του προέδρου

Ποδόσφαιρο
Ανθεστίων: Το «ευχαριστώ» του προέδρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστήρια δήλωση παρέθεσε ο πρόεδρος του Ανθεστίωνα, Κωνσταντίνος Γιαννακάκης, μετά το τέλος της σεζόν που βρήκε την ομάδα να πανηγυρίζει ως πρωταθλήτρια την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ. Παράλληλα έκανε κάλεσμα ώστε όλοι να δηλώσουν παρών στην επόμενη μέρα του Ανθεστίωνα…

"Η ποδοσφαιρική σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό, βρήκε τον Ανθεστίων, την ομάδα μας, να πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, μετά από περίπου 25 χρόνια.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 κατηγορία, σηματοδοτεί την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία του Νομού Ηρακλείου σε ότι αφορά τα ποδοσφαιρικά πράγματα,με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ήταν το αποτέλεσμα, μιας δύσκολης και επίμονης προσπάθειας από τον προπονητή Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και τους ποδοσφαιριστές, που με συνέπεια από την αρχή της χρονιάς ως το τέλος έδωσαν το 100%.

Από την πλευρά μας, ως διοίκηση προσπαθήσαμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι, με μοναδικό στόχο την σωστή και ομαλή λειτουργία του σωματείου συνολικά.

Είχα την τύχη να είμαι πρόεδρος αυτή τη διετία, που κλείνει με μια ιστορική στιγμή και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και τα μέλη της διοίκησης. Όμως θα πρέπει να πούμε, ότι η ομάδα μας, μέσα σε 11 χρόνια, κατάφερε να κάνει αργά και σταθερά βήματα. Άνοδος και τίτλος από την τρίτη κατηγορία, άνοδος από την δεύτερη και τώρα ξανά πρωτάθλημα και άνοδος από την Α2 ΕΠΣΗ.

Γι αυτό το σπουδαίο επίτευγμα έχουν συμβάλει στο μέγιστο βαθμό, οι διοικήσεις, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, που ήταν μέλη της οικογένειας του Ανθεστίωνα αυτά τα 11 χρόνια, ενώ για να σταθεί στα πόδια του το σωματείο, μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι χορηγοί.

Ξεχωριστό κεφάλαιο από τα παραπάνω, είναι ο φίλαθλος κόσμος. Πάντα κοντά στην ομάδα, 12ος παίκτης και συμμέτοχος στην προσπάθεια. Φτάνοντας ξανά στην εφετινή σεζόν, θα πρέπει να πω, ότι όλοι οι χωριανοί, οι φίλοι της ομάδας, έδωσαν τρομερή ώθηση στους ποδοσφαιριστές, εντός και εκτός έδρας.

Αν οι πρωταγωνιστές, που είναι οι παίκτες, κατάφεραν να δώσουν μερικές στιγμές χαράς σ' αυτό τον κόσμο, τότε ίσως αυτό είναι το κορυφαίο επίτευγμα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και όλους τους αθλητές που φόρεσαν φέτος τη φανέλα της ομάδας και μας έκαναν υπερήφανους. Μοιραστήκαμε το ίδιο άγχος, αλλά αυτοί ίδρωσαν και μάτωσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που με το δικό τους μοναδικό τρόπο στήριξαν την προσπάθεια μας και όπως προανέφερα τους φιλάθλους.

Για την επόμενη μέρα, που σίγουρα είναι πιο δύσκολη, όλοι να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News