default-image

Αθλητές της Κρητικής Ακαδημίας στο Ευρωπαϊκό Kick Boxing

Σπορ
Αθλητές της Κρητικής Ακαδημίας στο Ευρωπαϊκό Kick Boxing

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος KICK BOXING Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθη στο Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Άνω Λιοσίων, βρήκε την Κρητική Ακαδημία να πρωταγωνιστεί ,καθώς οι αθλητές της διέπρεψαν και έδωσαν ένα ηχηρό αγωνιστικό παρόν.

Οι αθλητές έδειξαν αφοσίωση, ζήλο και προσήλωση στους στόχους. Παράλληλα, έδειξαν πως η Κρήτη είναι ικανή να έχει διακρίσεις σε αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εκπροσωπώντας τα χρώματα της χώρας μας.

Οι αθλητές που εκπροσώπησαν το νησί μας ήταν: Αλέξανδρος Μασσάρος 1η Θέση (Ά Κατηγορία) - Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Light Contact -79 kg. Κωνσταντίνος Καλαϊτζάκης 1η Θέση(Ά Κατηγορία)  -Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Light Contact -74 Kg.Οι παραπάνω αθλητές θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing στη Σλοβενία.

Δημήτρης Ανδρεαδάκης 2η Θέση (Ά Κατηγορία)  -Ασημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία  low kick -86 Kg και Ασημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία Κ1 -86 kg. Κατερίνα Χατζάκη 2η Θέση (Ά Κατηγορία)- Ασημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία Light contact -55 Kg και Ασημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία kick light -55 kg. Δημήτρης Πετράκης 2η Θέση ('Β Κατηγορία)- Ασημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία kicklight -81 kg . Εμμανουέλα Ρόκα 4Η Θέση (Ά Κατηγορία) στην κατηγορία κατηγορία Light Contact -60 kg.

Ο Δημήτρης Τουρλάκης, προπονητής της Κρητικής Ακαδημίας, δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών του και πως το μέλλον ανήκει σε αυτούς, με την προϋπόθεση να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και το μεθοδικό πρόγραμμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News