default-image

"Ο Εργοτέλης στη Γ΄Εθνική, απαλλαγμένος από τα χρέη"!

Ποδόσφαιρο
"Ο Εργοτέλης στη Γ΄Εθνική, απαλλαγμένος από τα χρέη"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Μαρτινέγκο η σημερινή μέρα έφερε πολλά χαμόγελα. Βλέπετε ενημερώθηκαν για τη γνωμοδότηση της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία ο Εργοτέλης μπορεί να αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική και να ιδρύσει μια νέα ΠΑΕ προσεχώς, χωρίς τις οικονομικές υποχρεώσεις της προηγούμενης...

Τα ευχάριστα έσπευσε να ανακοινώσει πρώτα στους φίλους της ομάδας ο Γιώργος Βρέντζος (πρόεδρος του Ερασιτέχνη) με νέα του ανάρτηση στο Facebook. To σχετικό κείμενο αναφέρει:

"Εργοτελίτες & Εργοτελίτισσες,

Η μέρα που όλοι περιμέναμε επιτέλους έφτασε. Η σημερινή γνωμοδότηση της ΕΠΟ, βάσει της οποίας μπορούμε ν' αγωνιστούμε στην Γ' Εθνική και να ιδρύσουμε στο μέλλον νέα ΠΑΕ απαλλαγμένοι από τις οικονομικές υποχρεώσεις της προηγούμενης, σηματοδοτεί και τυπικά το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τον Σύλλογο.

Μπορούμε πλέον να ξεκινήσουμε τον αγωνιστικό σχεδιασμό του νέου Εργοτέλη. Έναν σχεδιασμό που θα βασιστεί στον μεγάλο και δύσκολο στόχο της επιστροφής στην Super League στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Μακριά από τα λάθη των προηγούμενων ετών και τα αίσχη της φετινής χρονιάς, με εντιμότητα και περηφάνια, στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις, θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον Εργοτέλη εκεί που ανήκει αγωνιστικά και ηθικά.

Ο Εργοτέλης έχει πλέον ισχυρή, σε όλα τα επίπεδα, διοίκηση. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε και διαθέτουμε όλα τα μέσα για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Δεν μπορούμε φυσικά να σας εγγυηθούμε την επιτυχία, δεσμευόμαστε όμως ότι θα σας κάνουμε να νιώσετε ξανά περήφανοι.

Σας υποσχόμαστε επίσης ότι από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να επιδείξει έλλειψη σεβασμού προς τον Εργοτέλη. Θέλουμε να έχουμε όχι απλά καλές αλλά άριστες σχέσεις με όλους τους εντός αγωνιστικού χώρου αντιπάλους μας, ειδικά τους συμπολίτες και συντοπίτες μας, αλλά και γενικότερα με όλους τους θεσμούς και παράγοντες του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη τη χώρα. Τους σεβόμαστε όλους, αλλά απαιτούμε να μας σέβονται κι αυτοί το ίδιο, διαφορετικά η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη.

Ξεκινάμε μαζί σας μια νέα προσπάθεια, ένα καινούργιο ταξίδι, με τελικό προορισμό τα σαλόνια της Super League. Ξεκινάμε να κερδίσουμε ξανά τη χαμένη μας περηφάνια κι αυτοεκτίμηση, τη συμπάθεια και το σεβασμό της φίλαθλης κοινής γνώμης. Ξεκινάμε να χτίσουμε τον νέο Εργοτέλη.

Ξεκινάμε! Κανένας και τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News