default-image

Βρέντζος: Έκανα πρόταση στον Ρομάνο, ραντεβού του χρόνου

Ποδόσφαιρο
Βρέντζος: Έκανα πρόταση στον Ρομάνο, ραντεβού του χρόνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος έκανε γνωστό από μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως έκανε πρόταση στον Ντιέγκο Ρομάνο ενώ πρόσθεσε πως ο Αργεντινος έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα...

"Επικοινώνησα πριν από λίγο τηλεφωνικά με τον Ντιέγκο Ρομάνο. Του έκανα πρότασα να έρθει και να κλείσει την καριέρα του στο σπίτι του, τον Εργοτέλη.

Ο Ντιέγκο μ' ευχαρίστησε πολύ για την πρόταση, η οποία όσον αφορά το οικονομικό ήταν επιπέδου Super League, αλλά μου είπε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με κάποια ομάδα και μάλιστα με χρήματα που δεν μπορούν να του προσφέρουν άλλοι στη συγκεκριμένη φάση.

Τον ρώτησα αν είναι ο ΟΦΗ, λόγω των φημών που κυκλοφορούν (άλλωστε ο Συμπολίτης "ψωνίζει" από το Μαρτινέγκο τους τελευταίους μήνες), και μου απάντησε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ εκεί διότι σέβεται ορισμένα πράγματα. Μου είπε επίσης ότι τ' όνειρο του είναι να οδηγήσει και να κλείσει την καριέρα του με τον Εργοτέλη στην Super League, οπότε δώσαμε ραντεβού του χρόνου τέτοιο καιρό.

Αυτός είναι ο Ντιέγκο Ρομάνο, ο μεγάλος Αρχηγός! Αυτοί είναι οι πραγματικοί Εργοτελίτες, αυτοί που σέβονται κι αγαπάνε πραγματικά την ομάδα που τους ανέδειξε.

Ο νέος Εργοτέλης θέλει και χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους, χαρακτήρες κι αξίες. Οι υπόλοιποι στο καλό και να (μην) μας γράφουν"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News