default-image

Θα κατέβει στη Γ' Εθνική του μπάσκετ ο ΟΦΗ

Μπάσκετ
Θα κατέβει στη Γ' Εθνική του μπάσκετ ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από ένα χρόνο αδράνειας, η ομάδα μπάσκετ ανδρών του ΟΦΗ αποκτά και πάλι... ζωή, καθώς ετοιμάζεται για να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για τον τρόπο που θα λειτουργήσει η ομάδα, η οποία θα έχει μικρό μπάτζετ και θα στηριχθεί σε δικά της παιδιά. Προπονητής θα αναλάβει ο Γιάννης Κόκκινος, ο οποίος θα διατηρήσει και την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να δημιουργηθεί ένα ρόστερ, το οποίο θα αποτελείται από παιδιά των ακαδημιών, αλλά και αθλητές από την Κρήτη, καθώς σκοπός της διοίκησης είναι να έχει όσο το δυνατόν χαμηλότερο μπάτζετ, προκειμένου να είναι συνεπής οικονομικά. ]

Η Γ' Εθνική επιλέχτηκε αντί του Τοπικού γιατί θα δώσει τη δυνατότητα στους μικρούς να... μπαρουτοκαπνιστούν, ενώ ως στόχος έχει τεθεί η παραμονή. Με τις υπάρχουσες συνθήκες, είναι ένας στόχος εφικτός για μια οργανωμένη ομάδα που θα κάνει τις κατάλληλες κινήσεις μεταγραφικά.

Από εκεί και πέρα, συζητείται και η δημιουργία μιας ομάδας νέων, η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΚ και σκοπό θα έχει να δώσει τη δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Κάτι αντίστοιχο είχε πράξει πέρυσι και ο Εργοτέλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News