default-image

Έπλεξαν το εγκώμιο του Λαμπράκη οι παράγοντες του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Έπλεξαν το εγκώμιο του Λαμπράκη οι παράγοντες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σταύρος Λαμπράκης θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στον ΟΦΗ και θα έχει , μαζί με το τεχνικό επιτελείο, την ευθύνη του σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη περίοδο στην Football league. Λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας είχε και την πρώτη επίσημη «συνεργασία» με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιάννη Βάβουλα.

Τα δυο μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα καθήκοντα του και καλή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Νιόπλια.

Ο Σταύρος Λαμπράκης με τη σειρά του, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, χαρακτήρισε πρόκληση την συνεργασία του με τον ΟΦΗ και εξέφρασε την ικανοποίηση ότι θα συνεργαστεί με το Νίκο Νιόπλια.

«Ο πιο κατάλληλος για τη δουλειά αυτή»

Ο Αντίπας Σηφάκης καλωσόρισε τον Σταύρο Λαμπράκη, στον ΟΦΗ και όπως του είπε στην συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (8/6) « Σταύρο, χαίρεις άκρας εκτίμησης από όλους μας και από τον προπονητή μας. Θέλουμε ένα δικό μας άνθρωπο για να στήσουμε την ομάδα την επόμενη χρονιά και κρίναμε ότι είσαι ο πιο κατάλληλος, για τη δουλειά αυτή.

Πολύ σύντομα θα είμαστε ως διοίκηση σε θέση, να σας μιλήσουμε για τις οικονομικές δυνατότητες, της επόμενης χρονιάς. Είμαστε σε καλό δρόμο πάνω σε αυτό.

Στόχος μας είναι η ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ, αλλά αυτό που έχει σήμερα μεγαλύτερη σημασία είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

«Χρειαζόμαστε την ποδοσφαιρική εμπειρία του Σταύρου»

Με τη σειρά του το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Γιάννης Βάβουλας, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε από την διοίκηση του ΟΦΗ να κάνει τις συζητήσεις με τον Σταύρο Λαμπράκη, ανέφερε ότι «προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην λειτουργία μας ως ομάδα, με αφορμή την άνοδο στην Football league.

 Θέλουμε να πετύχουμε και για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να συνεργαστούμε με επαγγελματίες. Χρειαζόμαστε την ποδοσφαιρική εμπειρία του Σταύρου Λαμπράκη και ξέρουμε τι έχει κάνει μέχρι σήμερα και τι έχει επιτύχει.Ξέρει την Β' Εθνική, αλλά και την Σούπερ Λίγκ, στην οποία ευελπιστούμε να είμαστε του χρόνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News