Αθλητισμός

Ανακοινώθηκε από τον Πλατανιά ο Μανούσος

Με κάθε επισημότητα ο Γιώργος Μανούσος είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Πλατανιά. Ο 29χρονος επιθετικός βρέθηκε στα Χανιά, είχε τις τελικές συζητήσεις και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πλατανιά ο Γιώργος Μανούσος τόνισε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πλατανιά που με δέχθηκε στην οικογένεια της. Πήρα την απόφαση να έρθω στην ομάδα που με ήθελε πιο πολύ. Η επιμονή που προέδρου της ΠΑΕ κ. Μαθιουλάκη και του προπονητή κ. Παράσχου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική μου απόφαση. Εύχομαι να τους δικαιώσω για την επιλογή τους και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Υπόσχομαι, με την βοήθεια των συμπαικτών μου, να δώσω μέσα στο γήπεδο ό,τι χρειαστεί ώστε η ομάδα να φτάσει τους στόχους της και να πάει ακόμα ένα βήμα πιο ψηλά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πλατανιά αγωνιζόταν από το 2011 μέχρι το 2016 στην Καλλονή, ενώ τις περιόδους 2008-2011 είχε φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ. Εχει παίξει επίσης στον Αιολικό (2005-2008), στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας (2004-2005), στην Δάφνη Μεσαγρού (2003-2004), καθώς και στον Παλεσβιακό (2001-2003).

Σχόλια