default-image

Μένει η ανακοίνωση για Μανούσο στον Πλατανιά

Αθλητισμός
Μένει η ανακοίνωση για Μανούσο στον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από πέντε χρόνια στην Καλλονή  ο Γιώργος Μανούσος άφησε τη Λέσβο για τα Χανιά. Ο 28χρονος επιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση του Πλατανιά και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.  

Ο Μανούσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Αιολικό και τον ΟΦΗ ενώ αποτέλεσε τη σημαία της Καλλονής την τελευταία πενταετία. Βοήθησε στην άνοδο από την Football στη Super League το 2013 και πάλεψε για τη σωτηρία της ομάδας σε αυτή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μανούσο, ο οποίος αποχωρεί από τη Μυτιλήνη γεμάτος αναμνήσεις και έχοντας καταγράψει στο κοντέρ του 158 συμμετοχές και 37 τέρματα.

Ο 29χρονος επιθετικός αποχαιρέτησε την ομάδα του με μία ανάρτηση στο facebook.

"Έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για εμένα Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την ομάδα που λέγεται Καλλονή και ειδικά τον πρόεδρο κύριο Νίκο Μιχαλάκη και τον τεχνικό διευθυντή Προκόπη Καρτάλη, αλλά και όλα τα παιδιά μέσα στο γραφείο για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα 5 υπέροχα χρόνια.  Πέρασα απιστευτες στιγμές που θα της θυμάμαι για πάντα!! ΚΑΙΔΩΝΗ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΟ εσάς σας ευχαριστώ ιδιαίτερα!! Επισης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λέσβου για την αγάπη που έδειξε απέναντι στο πρόσωπό μου και τους ευχαριστώ πολύ όλους" έγραψε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News