Αθλητισμός

Επίσημο: Τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ ο Σταύρος Λαμπράκης

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ένταξη του Σταύρου Λαμπράκη στην "οικογένεια" της ομάδας, όπου θα έχει τον ρόλο του τιμ μάνατζερ στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως είχαμε αναφέρει, εκκρεμούσε το τελικό ραντεβού , το οποίο έγινε σήμερα και οι δύο πλευρές κατέληξαν πολύ γρήγορα σε συμφωνία.

Ο Σταύρος Λαμπράκης συζήτησε διεξοδικά με το μέλος της διοικούσας επιτροπής, Γιάννη Βάβουλα και αφού "ζύγισε" όλα τα δεδομένα, είπε πολύ γρήγορα το "ναι".

Υπήρχε προς το πρόσωπο του και η πρόταση του Εργοτέλη για το πόστο του προπονητή, όμως αποφάσισε να επιλέξει τον ΟΦΗ και το ρόλο, που είχε τα περισσότερα χρόνια της πορείας του, αφού "κρέμασε" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει: «Ο Σταύρος Λαμπράκης  είναι μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ και θα πλαισιώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας από εδώ και στο εξής, συμβάλλοντας με την εμπειρία του και τη γνώση του στην καλύτερη οργάνωση που επιζητούμε με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Football league.

Η συμφωνία με το Σταύρο Λαμπράκη επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο ίδιος με τοπ μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ Γιάννη Βάβουλα την Τετάρτη (8/6) στην οποία και έδωσαν τα χέρια.

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ καλωσορίζει τον Σταύρο Λαμπράκη στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή δουλειά και καλή συνεργασία".

Σχόλια