default-image

Συνεδρίαση με το οικονομικό ξανά στο επίκεντρο

Αθλητισμός
Συνεδρίαση με το οικονομικό ξανά στο επίκεντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ακόμη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ αφιερώθηκε σε μεγάλο βαθμό στην δυναμική που πρέπει να έχει η νέα ΠΑΕ οικονομικά ενόψει Football League.

Αυτό θα γίνει μέσα από τη μετοχική σύνθεση και φαίνεται, ότι οι επαφές με πρόσωπα από τον επιχειρηματικό κόσμο είναι στην τελική ευθεία. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν θετικές απαντήσεις, όμως ονόματα δεν έχουν βγει ακόμη προς τα έξω.

Από κει και πέρα, στο θέμα του Νίκου Νιόπλια, αναμένονται πλέον οι οριστικές εξελίξεις ίσως και μέχρι αύριο. Πρόθεση της διοίκησης είναι να τηρηθούν στο έπακρο, όσα έχει ζητήσει ο έμπειρος τεχνικός σε οργανωτικό επίπεδο.

Η επίσημη ενημέρωση για το σημερινό συμβούλιο αναφέρει: «O ΟΦΗ δυναμώνει διοικητικά και οικονομικά. Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε στην συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Τρίτη (7/6), στην οποία η προσθήκη μετόχων στην υπό ίδρυση ΠΑΕ, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.

Το ενδιαφέρον επιχειρηματιών από το Ηράκλειο και την Κρήτη, για να συμμετάσχουν στο διοικητικό μοντέλο του ΟΦΗ, έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά και αυτό προκαλεί αισιοδοξία στα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, ότι η οικονομική δυναμική της ομάδας, θα αυξηθεί σημαντικά.

Οι επαφές με επιχειρηματίες που θα στηρίξουν την προσπάθεια της νέας ΠΑΕ που θα ιδρυθεί τις επόμενες μέρες, είναι πλέον σε προχωρημένο επίπεδο και τα αποτελέσματα των επαφών, αφήνουν πραγματικά ικανοποιημένους, τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Στην διοίκηση του ΟΦΗ επικρατεί η βεβαιότητα, ότι ο ΟΦΗ θα εμφανιστεί πιο ισχυρός διοικητικά και οικονομικά στην προσεχή χρονιά στην Football league. Σε μερικές ημέρες, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές, η διοίκηση του ΟΦΗ θα είναι σε θέση να μιλήσει πιο αναλυτικά και συγκεκριμένα για την συμμετοχή επιχειρηματιών, με αγορά μετοχών στην υπό ίδρυση ΠΑΕ.

Παράλληλα στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΦΗ τέθηκαν ζητήματα οργανωτικής φύσεως και καλύτερης λειτουργίας της ομάδας, στο πλαίσιο της πρόσφατης συζήτησης που έγινε με το Νίκο Νιόπλια.

Πάνω σε αυτό αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, θα κάνει τα πάντα ώστε να κάνει πράξη, τα αιτήματα που έχει θέσει ο προπονητής, ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πλαίσια τη νέα περίοδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News