Αθλητισμός

Ο διεθνής Γιάννης Αθηναίου το σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί ο Γιάννης Αθηναίου το προσεχές σαββατοκύριακο καθώς θα συμμετάσχει στο τουρνουά 3X3 που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης - ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Λίγο πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, ο Γιάννης Αθηναίου θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση του ΠΣΑΚ  δίνοντας αίγλη στο τουρνουά.

Όπως επισήμανε ο ίδιος στο επίσημο σάιτ του ΠΣΑΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάρω κι εγώ μέρος σε αυτή τη γιορτή του 3Χ3 που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η Ομοσπονδία. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ιδιαίτερα μακριά από την Αθήνα, δηλαδή σε επαρχιακές πόλεις και νησιά. Ο κόσμος του Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί μας και αυτό είναι διπλή χαρά για μας. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ ωραίο σαββατοκύριακο και θα περάσουμε «.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε συμμετοχή.

Σχόλια