Αθλητισμός

Εκπροσώπηση του ΟΦΗ στην ΕΚΑΣΚ

Με δυο στελέχη συμμετέχει ο ΟΦΗ στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ, που αναδείχθηκε στις τελευταίες αρχαιρεσίες.

Ο Τάκης Χωραίτης, ως τακτικό μέλος του Δ.Σ. και ο Θωμάς Καρβούνης, ως αναπληρωματικό, συμμετέχουν στο νέο διοικητικό συμβούλο της Ένωσης του μπάσκετ στην Κρήτη, με σκοπό να συνδράμουν στο έργο της νέας διοίκησης της ΕΚΑΣΚ.

Ο Τάκης Χωραίτης, τόνισε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr για την απόφαση του να συμμετάσχει στο νέο συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ «κατ' αρχήν θέλουμε ως ΟΦΗ να έχουμε πιο ενεργό ρόλο στην ΕΚΑΣΚ. Αυτός είναι ο ένας λόγος που μας ώθηκε να συμμετάσχουμε στη νέα διοίκηση. Ο δεύτερος και εξίσου σημαντικός, είναι για να βοηθήσουμε και εμείς με τις δυνάμεις μας, για την όσο το δυνατόν καλυτέρευση του μπάσκετ. Πιστεύω ότι όσοι αγαπάμε αυτό το άθλημα, θα πρέπει να βοηθάμε με όλους τους τρόπους» ανέφερε ο Τάκης Χωραίτης.

Συγχαρητήρια επιστολή

Συγχαρητήρια επιστολή έφτασε στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και προσωπικά προς τον πρόεδρο κ. Μπάμπη Μαρκάκη, για την επανεκλογή στην ηγεσία του κρητικού μπάσκετ. Η επιστολή αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ., οι αθλητές και οι φίλοι σωματείου μας, σας συγχαίρουν θερμά τόσο εσάς προσωπικά όσο και τους άξιους συνεργάτες σας, για την εκλογή σας. Σας ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για το καλό του αθλητισμού.

Με εκτίμηση

Ο Γενικός Γραμματέας

Παναγιώτης Σπυριδάκης».

Σχόλια