default-image

Αγωνία ως την Πέμπτη για Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Αγωνία ως την Πέμπτη για Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στις κλήσεις του Φώτη Κατσικάρη για την παρουσία της Εθνικής μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά, όμως παραμένει ακόμα αμφίβολο αν θα δώσει το παρών.

Ο Αντετοκούνμπο έχει ενημερώσει την ομάδα του στο NBA, τους Μιλγουόκι Μπακς, ότι θέλει να ενισχύσει την Εθνική ομάδα και για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί ένα κρίσιμο ραντεβού για να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει. Ως τότε θα υπάρχει αγωνία…

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του στην ομάδα (κάτι που θα απασχολήσει το τεχνικό μας τιμ εφόσον εξασφαλιστεί οριστικά η συμμετοχή του), δεν αποκλείεται ο Κατσικάρης να δοκιμάσει φέτος τη χρησιμοποίησή του ακόμη και στη θέση «2».

Οι διεθνείς μας θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά το απόγευμα της επόμενης Δευτέρας (13/6) στο ΟΑΚΑ και θα αντιμετωπίσουν σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας την Τουρκία (στις 23 και 26/6) και τη Σερβία (28/6).

Η Εθνική μας στο πρώτο ματς του προολυμπιακού στο Τορίνο θα αντιμετωπίσει στις 4 Ιουλίου το Ιράν, ακολουθεί ρεπό και στις 6/7 θα παίξει με το Μεξικό. Οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε group προκρίνονται σε χιαστί-ημιτελικά. Ο νικητής του τελικού σε κάθε προολυμπιακό τουρνουά θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News